notbil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ajax yöntemi ile yapmak en mantıklısı ama eğer ajax bilginiz yok ise şu şekilde bir mantık yürütebilirsiniz. Bu şekilde de sayfa yenilendiğinde post işlemi olacaktır ama veritabanında aynı veri daha önceden kayıt olduğu için yeniden kayıt işlemi yapılmayacaktır. Ben kısaca mantığı belirttim, siz kendinize göre düzenleyebilir ve kendinize göre hata mesajları verdirtebilrsiniz. Bu arada yazdığım kodda header kodunu kullanmanıza gerek olmadığı için kaldırdım.
http://prntscr.com/mh6f0e

<?php 

if ($_POST) { 

$ad = $_POST['ad']; 
    $soyad = $_POST['soyad'];
	$eposta = $_POST['eposta'];
	$tc = $_POST['tc'];
	$telefon = $_POST['telefon'];
	$sehir = $_POST['Sehir'];  

if ($ad<>"" && $soyad<>"" &&  $eposta<>"" && $tc<>"" && $telefon<>"" && $sehir<>"") { 
  $telefonsor=$baglanti->query("SELECT telefon FROM kayit WHERE telefon='$telefon'");
        $telefonsay=$telefonsor->rowCount();
        if($telefonsay==0){

if ($baglanti->query("INSERT INTO kayit (ad,soyad,eposta,tc,telefon,Sehir) VALUES ('$ad','$soyad','$eposta','$tc','$telefon','$sehir')"))   
        {
            echo "<p align='center' style='color:red;'><strong><font size=\"5\">", "Başvurunuz Alındı</strong></font></p>"; 
        }
      if($telefonsay==1){
        	echo "Bu telefon numarası ile daha önce başvuru yapılmıştır.";
        }

}

}
exit;

?>
Verdiğiniz gibi ekledim kodları ama sayfa hiç açılmıyor bu şekilde. Bi yerde bi hata mı yaptım acaba ?