Aslında gönderdiğiniz ekranda her şey yazıyor. Bütçeniz TBM maliyete göre Çok az kalıyor. Maksimum 12TL yazmanız sadece rakiplerinizin ne kadar teklif verdiğini öğrenmenize yaramış ama bu şekilde sadece kendi tıklamalarınızı düşürürsünüz.
3. Tabloda Gösterim sayınız 71 tıklama 8 yüzdeniz %11 Bu Adwords reklamlarında başarılı bir oran değil. Google'nin kendi otomatik ayarları size %25 tıklama getiriyor zaten. (Rakiplerinizin Analizini Yapmanız Şartı ile)
Tıklama oranının düşmesinin diğer nedeni de ön ödemeli hesap kullanıyorsanız bakiyenizde gün sonunda ödeyeceğiniz kadar paranın olmaması.
Herkese teşekkürler yorumları için sorunu düzelttim ve tüm kampanyalarımı tek tek bölüm tek tek reklam gruplarına ayırdım. Bahsettiğiniz olay bazı reklam gruplarım çok düşük tıklama ve gösterim alıyor. Sadece ankara içi yayın yapıyorum. Birde kampanyaları sildim eskileri. Şuan bu kampanya 4 günlük maalesef kalite puanları içinde zamana ihtiyacım var o konuda uğraşıyorum. Önerileriniz olursa tekrar bu konuda dinlemek isterim