Ben çok uzun zaman önce Sirkeci'deki işim sonrası ara sokaklarda gezerken gördüm. İçerde 2-3 kişi yiyiyordu dışarda 2 kişi sıra bekliyordu. Adamı görünce sosyal medyada izlediğim insanlara bağırıp çağıran çiğ köfteci olduğunu anladım. Biraz meraktan biraz da Adana'lılığın vermiş olduğu gaz ile gittim.(Caz cuz ederse dövecem) Selamlaşma faslından sonra girdim sıraya. Bu arada kimse olmadığı için kamera ile çeken vs. kimse yoktu. Herkes yemek derdinde. Aldım köftemi köşede yemeye başladım. Müşteri kalmayınca biraz muhabbet ettim. Nerelisin dedikten sonra hemşehri sayılırız diyerek girdim mevzuya. Bi iki videonu izledim orada çok sinirli sanki her gelen adama bağırıp çağırıyorsun gibi görünüyor dedim. O hem şov hem de burada kalabalık olunca hırsızlık oluyor, diğer esnafla papaz oluyoruz felan dedi. Bu muhabbetler olurken yavaş yavaş insanlar gelmeye başladı. Kamera ile birisi çekim yaparken başladı şov yapmaya.

Adam bu işten güzel para kazanıyor. Hep söylerim, ne sattığın değil nasıl sattığın önemli. Normalde bu insan öyle olmadığı için şimdiye kadar dayak yememiştir. Zira sonra ki gittiğimde yanımda bulunan eşime şu tarafa geç diye ses yükseltince bizim Adanalı hanım yüklendi hemen süt dökmüş kedi oldu. Eğer dediğiniz gibi akli dengesi yerinde olmasaydı o zaman başka sonuçlanırdı olaylar.