Prens55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben daima en ucuz olanı alırım.
sizde en karlı şekilde tabiki. mevzu savunmak değil. beni aslında gram ilgilendirmez hocam. ama siz kendinizi düşünün. kar ediyorsanız bırakın edin. etmiyorsanız çalışmayın çözüm basit. germeye gerilmeye gerek yok. adam sistemi kurmuşlar işliyor mu işliyor ve sayesinde tüm işletmelerin portföyü genişliyor. he kazıklıyor vs denebilir ama zorla olmadığı için yapacak diyecek söz yok
Sen daima en ucuzu almıyorsun işte sen aradığının içinde en ucuzunu aldığını sanıyorsun. Bu sömürgeci pazar siteleri olmasa aslında o zaman daha uygunu almış olacaksın ama perdenin arkasında sana yansıtılan tutarları bilmediğinden konuşuyorsun. İyi o zaman ben yapmıyım o yapmasın ee sen nasıl ürün alacaksın o zaman ? internetin kötü kapattır kullanma o zaman. Yakıt pahalı arabaya da binme demi. Neyse ben konuyu açtığıma çok pişman oldum insanlar ucuz ürün alsın diye uğraşım vardı ama artık yok eklerim demin yazdığım tüm komisyonları üstünede karımı koyarım eklerim satılırsa satılır alıcı düşünsün demi.

Ekleme : bir ürün getirdim yurt dışından tr de cok az nadir 1-2 kişi satıyor onlarda kendi sitelerinde n11 vs yerlerde yok 140 TL den satıyordum baktım komisyonlar vs pek bir şey kalmıyor sipariş geldi iptal ettim 199 TL ye çıkarttım tekrar satışa açtım adam tekrar 199 TL den aldı. Baktı başka yok en uygun bu aldı. 1 gün önce 140 TL ye aldığı ürünü 1 gün sonra 199 TL den aldı ne demek istediğimi anlatabiliyorumdur umarım