Kişisel olarak aynı ayrımları yaşamış olan biri olarak şöyle söyleyebilirim. En kötü bile kararsızlıktan iyidir. önemli olan herhangi birine başlamanız ve istikrarlı olarak devam etmeniz. Sonrasında zaten bahsettiğiniz dillerin hepsinden bilgi sahibi olduğunuzu göreceksiniz. Ama birinde daha rahat yazıyor daha iyi biliyor olacaksınız.
size örnek olması açısından kendi gelişmemden bahsedeyim önce C# ile windows programlama yapıyordum. Sonra yeteri kadar gelir elde edemeyince web tarafına geçmeye karar verdim. Sizdeki kararsızlıkları yaşadım. Sonra fark ettim ki boşa zaman kaybediyorum 2-3 ay bir dil de uzman yeterli değil fakat öğrenmek için yeterli bir zaman 2-3 ay hangisi olsun diye düşünürken bu zamanda bir dili seçse idim şuan o dili biliyor olurdum dedim sonra Ben kolayına kaçarak (C# alt yapım olduğu için)
asp.net ile devam ettim. Adonet'e yeterli olmadığımı fark edip entityframework öğrendim. Sonra mvc ye geçtim tabi bunları genelde projelerin gelişine iş durumuna göre kendiliğinden oldu

yine sonra php ile kurumsal bir website yapmam istendi 1 hafta php çaliştim baktım zorlanamadan anlayabiliyorum sonra kurumsal olarak bir php site yazdım az bucuk php öğrenmiş oldum bu şekilde yavaş yavaş hepsinden az bucuk bilir oldum fakat en rahat ve kendime güvenerek
asp.net mvc ile çalişabiliyorum.
Kısaca anlatmam gerekirse

herhangi birine başlayın sektöre bir şekilde girdikten sonra fark edeceksiniz ki öğreneceğiniz dillere kendiniz karar vermiyorsunuz. Girdiğiniz iş yeri yada aldığınız proje size karar vermenizi zorunlu kiliyor

ama kararsızlık yaşamadan herhangi birine başlayın