fikiralemi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hadi Herkesi bilgilendireyim azıcık uzun zamandır yurt dışında yaşıyorum
1. ŞART AMA KESİN VE KESİN OLMASI GERKEEN ŞEY OLMAZSA OLMAZ DENİLEN ŞEY
HEM EĞİTİM HEM DE İŞ İÇİN İNGİLİZCCEEEEEEEEEEEE
düşün çalışmaya gideceksin konuşcan dil kesinlikle ingilizce olcak okumaya gideceksin dersler ingilizce olcak bu yüzden İELTS yada TOEFL yapman lazım avrupa için 70+ ve Amerika Kanada vs için 80+ yapman lazım bu TOEFL ama bende öyle olmustu yani

2. OLAY LÜTFEN SİYASİ YADA DİNİ OLARAK YORUMLAMAYIN çalışmak için iş bulmanız gerekmektedir ama artık avrupa'da türklere vs çalışma izni çıkaran firma sayısı 3-4 tanedir nerdeyse kimse çalışma izni vermiyor Türk'e ihtiyaç varsa bulgar türkü vs alıyorlar çalışma izni sorunu olmadığı için o yüzden bu ihtimal sıfır gibi birşey artık
Birde türkleri artık cidden sevmiyorlar adamlar sırp , türk ve arap ırklarından tiksiniyorlar gına gelmiş hepsine .

3. EVLENME OLAYI : şu an istesem 5 tane avrupalı bulurum evlenecek yada çoktan evlenmiştim ama bu iş için o ülkede olman lazım bir alman kızla yada italyan ile vs netten vs tanışman evlenmen vs hayal gibi birşey tabiki vardır ama istisna çünkü kızın aynı fırsat yanında da var aynı şehirde ordakini bırakıp sana neden netten yazsın yanında olan varken bu yüzden o olaylar cok zor ki birkaç artın olup diğer insnalardan 5-10 adım önde olman lazım kız senden nette vs tanışıp evlensin

PEKİ NE YAPABİLİRSİNİZ:
1) dil okuluna yazılırsın gidersin 6 aylık vs o sırada ortam yapar çevre yapar kalabilirsiniz
2) dil okuluna geldiğibde birini bulup 6 ay uzun bir süre evlenebilirsin
3) ana dilin gibi ingilizce yaparsın TOEFL yada İELTS'e girip istediğin herhangibi bir ülkede yüksek lisans yada üniversite yaparsın sonrası sana kalmış olur

bol şans hocam

NOT: YAZDIKLARIMDA AMAÇ KİMSEYİ KIRMAK VS DEĞİL SADECE BİLGİ VERMEK İSTEDİM TARAFSIZ OLARAK UMARIM HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE OLUR HERŞEY BU GENÇ KARDEŞİMDE DAHİL İYİ FORUMLAR
Teşekkür ederim hocam.