herkese iyi forumlar arkadaşlar,
2012de oluşturduğum yıllar önce kapanan bir youtube hesabım vardı (2016'da kapandı) sanırım kamera şakası olan ve telif yiyen bir videodan dolayı kapanmıştı öyle hatırlıyorum, zaten kanal video eklemiyordum 2012 de ilk açtığımda bi 20-25 tane video eklemiştim onlar ile duruyordu,
daha sonra hesap hareketlenince sanırım telif geldi ve kapandı, dün kanal aklıma geldi ve bi itiraz edeyim dedim ve "
https://support.google.com/youtube/answer/2802168?hl=tr" linkten formu doldurup gönderdiğimde yaklaşık yarım saat sonra aldığım cevap bu
Alıntı
Merhaba Google kullanıcısı,
Google Hesabınıza erişim sorunu yaşamanızla ilgili olarak bize ulaştığınız için teşekkür ederiz. Hesabınızı inceleyerek hâlâ etkin durumda olduğunu doğruladığımızdan, normal bir şekilde giriş yapabilmeniz gerekir.
Lütfen tekrar giriş yapmayı deneyin. Kullandığınız şifreyi hatırlayamıyorsanız
buformu doldurun ve "Şifremi bilmiyorum" seçeneğini belirtin. Kullanıcı adınızı hatırlayamıyor, ancak hesabınızı oluşturmak için kullandığınız e-posta adresinize hâlâ erişebiliyorsanız, "Kullanıcı adımı bilmiyorum" seçeneğini belirterek hesabınıza tekrar erişebilirsiniz.
Oturum açmayla ilgili başka sorunlar yaşıyorsanız lütfen sorununuzu gidermek için
buformu doldurun.
Saygılarımızla,
Google Hesapları Ekibi
2-3 defa formu doldurup gönderdim ve aldığım cevap yine bu ama ortada açık olan bir kanal falan yok ne yapmam gerekiyor arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz..