Merhabalar herkese,

Başıma bir iş açtım çözmek için uğraşıyorum. Bilgisi olan arkadaşların yorumlarını rica ediyorum..

Hali hazırda 4 yıldrı aktif olarak gelir elde ettiğim bir adsenes hesbım var. Aynı zamanda eski youtube hesabımdan 180 tl kazanmış ve yıllardır duran bir youtube adsense hesabım vardı.

Youtube adsense'ler artık başvurulunca Web adsense'e dönebiliyor ve web adsense olarak kullanıp para kazanabiliyorsunuz.

Ben ne yaptım? Youtube adsensemi para kazandığım adsense'i olan sitemi gösterip adsense başvuru yaptım. Sitem onaylandı. Reklam yayınlandı. Bu sefer hali hazırda para kazandığım adsense hesabımda reklamlar durdu.

Eski boştaki adsensei aktif edeyim derken mevcuttakini bozdum. bir de mevcuttaki adsnese hesabımda .com ve .com.tr domainlerimiz görünüyordu. com.tr'ye geçince .com'u kapatmış ve com'u com.tr'ye yonlendirmiştik.

Adsense'de ads.txt uyarısı veriyor diye .com'u kaldırdım o gün. ondan sonra reklam yayınları durdu. anlam veremiyorum şimdi.

Şuan herşeyi eski haline getirmeye çalışyorum. yotube'dan web adsense'e dönüşen adsense kodunu siteden kaldırıp para kazandığım adsense'in kodunu geri koydum. bu arada mevcut adsense reklamlarının sitede 30 tane reklam yerleştiirlmiş alanı var farklı sayfalarda, sadece 1 tanesini kaldırıp koymuştum. Onu da kaldırdım bu olaydan sonra.

Şimdi para kazandığım adsense'in kodunu geri koydum. .com'u silmiştim ekleyip tekrar başvuru yaptım. youtube'dan dönüştürdüğüm web adsense'i siteden kaldırdım.

Şimdi sorum. Reklamlarım eski kazancımın oldugu adsense de reklamlar geri gelir mi?