nuilgun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yer sağlayıcı haklı, wget çalıştırmak istiyorsan sanal sunucu hizmeti alırsın. üstelik cron'un output'unu dev null'a çekersen o cron çalıştığında zaten status 0 döner. cron'un asıl amacı belirtilen periyotlarla verilen input'u terminalde çalıştırmak. ayrıca wget'ten curl'a dönmek gayet kısa ve basit bir işlem neden bu kadar direndiniz ki? hadi curl yapısında çalışmasını istemiyorsun, kendi sunucunda barındıracağın bir php dosyası ile api gibi kullanabilirdin. ek olarak şunu da belirtmek isterim ki, yer sağlayıcının tutumu da gayet çözüm odaklı.
wgetten curle dönecek kod bilgisine sahip değilim. ticketlarım da zaten o kodu çalıştırmak istediğimi belirtmiştim. ki r10'da özel mesajlaşmada da reseller almadan önce ki ilk sorum cron işlemlerdi. ve uygun olduğu söylenmişti. belki daha açıklayıcı bir şekilde engelli olan şeyler söylenebilirdi. cron işlemim harici bir hizmetimde de sorun yok. halada barınan sitelerim mevcut. esas kızgınlığım ticketta ki sürekli bir şeylerin denetilmesi, CHMOD değiştirin yahut yazılımınız da problem var gibi vs. belki de daha yetkin bir kişi açıklasaydı yada ilk anda mühendislerine sorulsaydı bazı şeyler, daha kolay anlaşabilirdik diye düşünüyorum. zaten yeni reseller aldım, sorunsuz devam ediyorum şimdilik.