Arkadaşlar herkese selamlar yaklaşık 5 yıla yakındır bu forum sistesinde ticaret yapmaktayım çok şükür bu sayede kendi kazancımı sağlıyorum.Uzun zamandır düşündüğüm ama bir türlü nasip olmayan bir şey yapacam ama bu konuda pek bilgim yok.Sizlerden ricam Lösemili çocuklar için çeşitli hediyeler alıp onları hastanede ziyarete gitmeyi düşünüyorum.Ama malum onlarn dirençleri hassas olduğu için ne tür bir oyuncak yada hediye alıp gideceğimi bilemiyorum.Kendi bütceme uygun şekilde kız ve erkek çocukları için onların sağlıklarını tehliye sokmadan onları mutlu edecek ve bir nebzede olsa onların sıkıntılarını unutturabilecek bir şeyler yapmak istiyorum.Sizlerden ricam bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa konu altına yorum yazabilirler hatta imzamda bulunan telefon numaralarından da ulaşabilirler.Elimden geldiğince bu konuda o yavrularımıza yardım etmek istiyorum.5 yıldır bu R10 sayesinde kazanc sağlayıp ticaret yapıyorum yine bu forum aracılığı ile sizlerden bana konuda yorumlarınızı bekliyorum.
NOT: Kesinlikle kimseden her hangi bir para yada yardım talebim yoktur.Sadece bana alınması ve götürülmesi gereken hediyeler hakkında bilgi istiyorum.
Herkese şimdiden teşekkür ediyorum.