Arkadaşlar herkese merhabalar. Şuan bahsedeceğim nedenden dolayı çok mutluyum ve bu mutluluğumu sizlerle de paylaşmak istedim. Yaklaşık 1 yıl önce hayata geçirdiğim Adam Eksik ( halı saha oyuncu bulma sitesi ) projem bugün SABAH gazetesi internet sayfasında haber oldu. Haftaiçi kendileri bana ulaşarak projemi beğendiklerini ve haber yapmak istediklerini söylemişti. Bende kabul ettim ve bu sabah itibariyle haberimiz yayınlandı.

Adam Eksik girişimimin bu haberini okumak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
GÜNCELLEME; ARKADAŞLAR SABAH GAZETESİ PAZAR EKİNE DE ÇIKMIŞIM

ŞİMDİ HABERİM OLDU
SABAH Adam Eksik Haberi
yıl 2009 Üni'de dediler ki koskept mi ne projesi bulup sunmanız lazım 3 erli gruplara ayırdılar tam 2009 yılı daha dün gibi hatırlıyorum
profosyonel sporcu oldugumdan dedim ki bir site olsun
içinde halı saha için yada basketbol için yada tenis vs gibi sporlarda adam arayan insanlar bulussun 81 ili ve her ilin ilçesini açalım herkes sisteme üye olsun ve saatleri - gelebileceği yerleri yazsın
ekstra bir de puan verme olsun mesela ahmet'i çağırdık diyelim geldi oynamaya o kişiye puan verme olsun gibi bir fikir sürmüştüm öne
prof'un dediği şey bu proje çok saçma olmuştu ve sallamamışlardı
Hocam hayalimi yapmışsınız elinize sağlık siteyi ekstra puanlama vs gibi şeyler geliştirebilirsiniz daha aklımda cok sey vsar ama vaktım yok
başarılar