Cankat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de macbook pro kullanıyorum ama Apple Magic Keyboard ile yazıyorum yazılarımı. Son birkaç haftadır aynı durum bana da oluyor cankat yazacağım zaman ara sıra sapıtıp cannkatttt yazıyor apple ile görüştüğümde kablosuz klavyenizle ilgili olabilir dedi bir sürü şey denedim ama düzeliyor ara ara tekrar geliyor. Ben donanımdan ziyade yazılımsal mı acaba diye düşünmeye başlamıştım çünkü klavyeye hiç sıvı teması vs. olmadı ve Mojave güncellemelerinden sonra oldu diye düşünüyorum. Macbook üzerindeki kendi klavyesi ile de deneyemiyorum çünkü çift monitör bağlı ve masaüstü gibi kullanıyorum macbook'umu evde. Klavyeyi değiştirmeyi bile düşündüm ama yeni bi Apple Magic Keyboard en ucuz 450TL o da iMac'lerden çıkanlar. kendi sitesinde 750TL idi en son gidip almak istemedim. Üşenmedigim bi ara kablolu klavye bağlayıp öyle deneyeceğim. Siz de çözüm bulursanız beni de haberdar ederseniz sevinirim.
Biraz geç oldu ancak sonucu yinede yazayım dedim. Ortalama 2 hafta beklemek zorunda kaldım, yedek parçadan dolayı. Sonuç mutlu son
Alt kasayı alıp komple değiştirdiler. Sanki hiç birşey olmamış gibi. Şu an tuşlar sorunsuz çalışıyor ve memnunum. Umarım bir daha tekrar etmez.