Padre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle geçmiş olsun. İlgili mercilerin bu tür hassas konularda yaptırımda bulunması gerçektende güzel, sevindirici. Kontrol aşamaları biraz daha kısa sürse varsa böyle alçaklıklar kısa sürede temizlense daha iyi olur. Bu tür incelemelerde 1 seneden aşağı dönüş olmuyor sanırım. Arkadaşında dediği gibi olan bilgisayara, telefona oluyor.
bu tür bir durum değil ama benim de digiturk ile alakalı evi polis basmıştı bilgisayara cd lere falan el koyup gittiler. 15-20 güne geri dönüş yapıyorlar. O kadar uzun sürmüyor yani ama bu durum farklı olabilir bilemiyorum.

Bu arada konuyu da tam anlayamadım yani polis neye göre sizin bilgisayarınızda bu tarz bir içerik indirimi yapıldığını belirlemiş. Yani her bu tarz siteye girip video izleyenin bilgisayarını incelemeye alacak halleri yok heralde. Bir şey açıklamadılar mı şunu şunu tespit ettik diye. Mesela bizim eve mahkeme kararıyla geldiklerinde şu mail size mi ait şu site size mi ait digiturk yayını yapıyor musunuz falan diye sormuşlardı bayağa bir. Yani siz xx siteye girmişsiniz ordan çocuk resmi indirmişsiniz diye gelmeleri garip geldi biraz