Profesyonel seslendirme yapan eşim Deniz ALTAŞ'ın seslendirme hizmeti ilanıdır. İşlerin akışı, teslimi ve her konuda sorumluluk, forum üyesi olarak bana aittir.
R10 forum üyelerine aşağıdaki fiyat tarifesi üzerinden %25 indirim yapılacaktır.
İlanın sonundaki e-posta adresi iletişim kurmanızın en hızlı yoludur. Forum üyeleri lütfen R10 forumundaki ilana istinaden yazdıklarını ve forumdaki isimlerini belirtsinler.
İLAN METNİ
1993 yılından bu yana, 10 yılı radyo olmak üzere 22 yıldır Türkçe profesyonel seslendirme yapıyorum. Bu yıllar içerisinde sayısız firmanın sesi oldum.
Reklam, tanıtım, belgesel, mağaza içi seslendirme, anons, IVR, santral ve her türlü Türkçe proje seslendirmesi ile birlikte program sunuculuğu çalışmalarım arasında. Ayrıca istenirse, seslendirdiğim çalışmayı telifi ödenmiş müzikle montajını yapıp, yayına hazır hale getiriyorum.
FİYAT BİLGİSİ
Türkçe Belgesel ; 10 kelimesi 10 TL
Yerel Radyo Reklamı ; 10 kelimesi 10 TL
Sosyal Medya Reklamı ; 10 kelimesi 10 TL
İnternette Yayınlanacak Ticari Seslendirmeler ; 10 kelimesi 10 TL
Akademik Eğitim Seslendirmeleri ; 10 kelimesi 10 TL
Bölgesel Radyo Reklamı ; 5 kelimesi 10 TL
Santral Seslendirmesi ; 5 kelimesi 10 TL
Anons Ses Kayıt ; 5 kelimesi 10 TL
Parti - Seçim Anonsları ; 1 kelimesi 10 TL
Ulusal Radyo/TV reklamlarınız için lütfen fiyat teklifi isteyiniz.
Seslendirme metinlerinizde ilk revize ücretsiz olup, sonraki revize talepleriniz ücretlidir. Ayrıca metinlerinizin imla ve anlatım durumu, seslendirmede etkilidir.
Soundcloud sayfama buradan ulaşıp örnek seslendirmelerimi dinleyebilirsiniz.
Forum dışı iletişim için;
E-posta:
denizseslendirme@gmail.com