Twitch.tv'ye rakip mottosuyla çıkan Youtube Gaming(Beyaz bayrak çekti), FB.GG(Zaten adamlarda kitle olduğundan ilgilenmiyorlar), Mixer.com(Microsoft ilgilenipte ismini duyurmaya çalışmıyor bile), Azubu ve Hitbox(Bunlar 2 ayrı firmaydı yine baş edemediler birleşip Smashcast.tv olarak devam ediyorlar), Caffeine.tv(Bunu zaten kurucularından başkası kullanmıyor. Ayrıca üyelikle izleme yapılıyor olması adamların gözünün Facebook veya Twitter tarzı olduğunun sebebidir.) ve son olan Clansy.tv(Yemin ediyorum aynısı ya

).
DLive Türkiye'ye gelerek sözde lansman adı altında Twtich'in küfürsüz yayın yapamayan* yayıncılarını aldı ve biraz komisyonla platforma dahil etti. Bizim yayıncılarda taş yememek için ellerinde ki kitleyi doğal olarak buraya çekiyor. Sözde yenilik diye kripto para ödemesi yapıyor ki yapsa nolcak yapmasa nolcak. Farklı bişey var mı diye bakıyorum ama göremedim. Zamanında Clansy.tv'de Pintipanda, Stratera, Jahrein, Unlost, Zeon, Lolodi ve daha fazla ünlü yayıncılarla anlaşmıştı ancak sonu hüsran bitti. Tek beğendiğim yönü tasarımı oldu benim. Sade, karmaşa yok tutarsa bu yüzden tutar.
Hep içimde kalmıştır acaba bizde canlı yayın sitesi kurabilirmiyiz diye. Uzun süredir takip ediyorum Gaming Streaming dünyasını bu yüzden konuyu görmüşken içimde kalanları yazmak istedim. Keşke Türk girişimcilerden Gaming Streaming Platformu çıkarsa da başarısız olsa da olmasada gururlanarak arkasında dursak.