mcsoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benzer olay başıma geldi. tüm kanıtları sunmama rağmen 3.5 yıl verdiler. sonra onu 1.5 yıla düşürüp para cezasına çevirdiler sonrada hükmün açıklanmasını geri bırakma yaptılar. başkasının işlediği suç yüzünden, tüm kanıtlarım olmasına rağmen 3buçuk yıl hapis cezası aldım yani. ülekmizdeki adalet açıkcası budur.
sosyal medyada duyulsa keşke bu

mcsoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benzer olay başıma geldi. tüm kanıtları sunmama rağmen 3.5 yıl verdiler. sonra onu 1.5 yıla düşürüp para cezasına çevirdiler sonrada hükmün açıklanmasını geri bırakma yaptılar. başkasının işlediği suç yüzünden, tüm kanıtlarım olmasına rağmen 3buçuk yıl hapis cezası aldım yani. ülekmizdeki adalet açıkcası budur.
Bende beklemiyorum adalet haklısın napcamı bilmiyorum hapis derlersede yatarım napim yani Allah görüyor

fikirdanis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
suç duyurusunda bulunacaksın avukata gerek yok
delillerini topla savcıya git suç duyurusunda bulun davanı aç
Delilim yok onlarda delil ise sadece telefon numaram

dertliA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eğer o konuşma kayıtları varsa sana bişey olmaz. yoksa öyleydi böyleydi demekle olmaz. bir sms whatsap konuşması skype konuşması falan lazım.
1 yıl önce sonuçta kişiyle oyun üzerinden konuştugum için bir kayıt yok bilmiyorum galiba en iyisi tutarı ödemek adalete güvenmiyorum