Merhaba, kisaca durumu anlatip fikir önerisi almak istiyorum.
S@msung firmasinin bayiligini ve teknik servis hizmetlerini veren bir firma ile seo icin anlastik.
5 ay sonunda anlastigimiz firma s@msung kelimesinde bile s@msung merkezden üstte cikmaya basladi.
Müsteri bu durumdan cok memnun bir sekilde calisirken bir gün s@msung merkezden ariyorlar ve bayiliginizi iptal ettik diyorlar.
Sebep olarak da bizim yaptigimiz calismayi gösteriyorlar, kendileriyle yarismakla sucluyorlar.
Ayrintilara cok girmeyecegim, müsteri bu sefer bizi cagirip kendi firmasi icin deoptimizasyon hizmeti almak istedigini söylüyor.
Ben site ortadan kaybolsun istemiyorum, siralamada geriye düssün, aralarda kaybolup gitsin istiyorum.
Bunu nasil yapabilirim?
Not:
1- Müsterim calisma sonucundan memnundu, o sekildeyken gelen islerden de cok memnun ve yine istiyor. Yalniz reklamini yaptigimiz sirket bayi oldugu icin sorun oldu. Müsterim yeni bir sirket kuracak. Bu sirket kendi üzerine olmayacak. O sirketle yine ayni sekilde SEO yaparak en üstte cikmaya calisacagiz.
Böylece Merkez bu duruma birsey diyemeyecek.
2- Firma adini özellikle @ isaretiyle yazdim @ isareti a harfi yerine kullanilmistir.