maviuan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu kriz döneminde avm'de iş yapmak çok karlı bir yatırım olmayabilir. Avm'ler düşündüğünüz kadar iş yapan yerler değil. Büyük markalar haricinde kalan yerler maalesef iş yapmıyor. Avm'deki kalabalığa aldanmayın. Büyük çoğunluğu marka ürün almak, sinema ve yemek için oraya geliyorlar.

Daha önce avm'de iş yapmadıysanız, "insanlar zarar ediyor olsa, neden hala orada durmaya devam etsinler" gibi sığ bir şekilde olaya yaklaşıyor olabilirsiniz. (Genelde bu yaklaşımı görüyorum, sizin için söylemiyorum yani..) Bu yaklaşım maalesef doğru değil. İnsanlar zarar etse bile orada iş yapmak zorunda. Çünkü ödemesi gereken borçları var ve elindeki tek iş bu. Orayı kapatıp başka iş yapamıyor ve borçları ödeyebilmek için oraya muhtaç. Zarar etse bile, borç ve kredilerle orada durmaya çalışıyor.

Yapacağınız iş nedir bilmiyorum fakat daha farklı bir çözüm imkanı varsa onu değerlendirin. (Online veya farklı bir platform)
Eğer illa ki avm'de yapacağım diyorsanız da, bol şans diliyorum. Yolunuz açık olsun.
Kıymetli yorumun için çok teşekkür ederim hocam, şuan için sadece AVM düşünüyorum. Çok düşük maliyetli bir iş olduğu için zarar edilse bile giden sadece arkadaşa verdiğim 1000 lira olacak, o yüzden sıkıntı teşkil etmiyor zarar etmek.

harosa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Malatyanın tek ve çok canlı avmsi MalatyaPark ile görüşebilirim. Aradığınız dükkanın metrekares vs bilgi verebilir misiniz?
PM atılacak.

Belorin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ankara'da yardımcı olabilirim.
PM dönüş yapıldı.

Hussein adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hangi şehirde yaşıyorsunuz ve hangi şehirlerde kurmak istiyorsun
Şu an Erzincanda yaşıyorum fakat memleketim Ankara olduğu için ilk tercih Ankara. İlla Ankara olacak diye Bir şey yok, az bişey iş yapan Her Avm olabilir.

AnkaraninBeyi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
avm referansa vs yine güvenmez markaysan alırsın ben çok konuştum hepsi bu kafada
Doğru söylüyorsun maalesef hocam. Yorumun için teşekkür ederim.

aydijital adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adanapark var yardımcı olabileceğim ama orada da abim iş yeri açtı kan ağlıyor.
Avm tutmamışsa oraya girilmez.
Adıyaman'da yaşıyorum Adıyaman Park Avm var, o da projenizi kurtarır mı bilmiyorum. Şu an Adıyaman Park Avm ile birlikte ortak proje üzerine çalışıyoruz.
Belittiğin gibi AVM nin tutması lazım. Şuan için Adıyamanı düşünmüyorum hocam, orayla görüşüp bilgi almıştım kafama yatmadı.