Merhaba arkadaşlar,

AVM'de iş kurma niyetim var. Projem az çok belli, yapacağım iş, maliyetler, belgeler vs hesaplandı planlandı. Şuan için eksik olan tek şey AVM. Biliyorsunuz iş kurmak kolay değil, hele ki bir avm ile anlaşmak hiç kolay değil.

Bunu nasıl gerçekleştirebilirim? Daha öncesinden hiç bir AVM ile çalışmadığım için AVM yönetimi güvenip fırsat vermiyor. Referans istiyorlar, fakat olmayan bir şeyi nasıl gösterebilirim.

Türkiye'nin neresinde olursa olsun işlek bir AVM'de yardımcı olacak arkadaş var mı aramızda? Yardımcı ya da aracı olacak birini arıyorum. Şehir fark etmez yeterki AVM çok boş ve iş yapmayan bir yer olmasın.

İş çok karlı bir iş, Türkiyede sayılı şekilde bulunan bir iş. Ayrıca sadece iş sahibine değil AVM yönetimine de ciddi Anlamda karı olan bir iş. Hem AVM yönetimine hemde çevre dükkanlara ciddi anlamda kar sağlatacak bir iş.

İş Türkiye de sayılı şekilde olduğu için iş hakkında detaylı bilgi sadece AVM yönetimine verilecek yüz yüze görüşmelerde. Lütfen iş hakkında detaylı bilgi sormayın.

Eğer bu işin kurulmasında aracı olan arkadaş çıkarsa 1000 TL teşekkür payı vermek istiyorum. Tüm forum şahit olsun.

​Teşekkürler, iyi forumlar. ​​​