Solutions adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
her işte olur öyle bazenler özellikle ders konusunda nefret edipte mecbur kalmak gibi birşey
😂😂😂haklısın ders deyince anında geri dönüş yaptım zaten iyi ki net var

DemirayBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sıkıldığım zamanlarda bir iki günlük ara veriyorum sonra devam
aslında ben o arayı veremiyorum kötü olan 😊
BaranRoot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kazansam da kazanmasam da şu lanet bilgisayarın başından kalkılmıyor. 2 gün reel işte çalışıp, ulan bu kadar sanalda çalışsam deli paralar kazanırım diyip işten çıkıyorum. Sonrası mı? Yine tam randımanlı çalışamayıp sıkılıyorum.

Durum ne senle ne sensize döndü
😂 hocam gel ortak işlere girek aynı benim gibi😊

MOmerAlpi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Asla. O dediğin anları hepiniz yaşıyoruz.
MOmerAlpi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer bu işlere merak ederek başladıysan ve şuan bunları yaparken sıkılıyorsan; buna etki edecek nedenler şunlar olabilir:
- Motivasyon eksikliği
- Sıradanlaşmış hayat
- Hedeflerin uğruna mücadele etmeme
- Tembellik

Çözüm olarak:
- Halısaha, paten, bisiklet, dağ yürüyüşleri, çalgı aletleri (elektro gitar vs.), fitness vb. aktivitelerle uğraşmalısın. Akşam eve geldiğinde motive ve umut dolu hissedeceksin. Ve sonra gelsin proje fikirleri...
- Tabi ki hedef. Mesela benim Buffer benzeri uygulama yapmak. Şirket açmak. Dünyayı gezmek.

Genele söylüyorum...

hocam açıkcası hiç bir aktivite olmadığından dolayı bu kadar sıkılıyor olabilirim. o yüzden sorun oluyor.

marcareklam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yalnız değilsin bende severek yapmadığimi sadece rahatlıktan dolayı bu işlere girdiğimi 10 sene sonra farkettim )))

10 sene hocam bir ömürdür😊 peki sonra ne yaptın

zagwooL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence 7-8 sene sonra reelde iş kalmayacak her şey internete geçiyor artık insanların eğlence,gezmek dışında dışarı çıkacağını düşünmüyorum.Devir sosyal medya devri elbet bir yerden para kazanabiliyorsun

reelde iş kalmasa sanalda da biter. şöyle ki webmasterların pazar kazanmasının tek nedeni reel hayatta reklam vermek. yani reelin reklam ihtiyacı biterse sanalda iş neredeyse tükenir.
fatihbaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tam aksine,sitelerle ugraşmayı/netten para kazanmayı seviyorum.tabiki hepimizin amacı para kazanmak,buna çabalıyoruz.ama ben girdigim,yaptıgım hiçbi işte bana hemen yarın para kazandırsın mantıgı ile girmedim.herzaman sevdigim,ilgi alanıma giren,ugraşırken sıkılmayacagım işlere girdim.x işinde para varmış bende gireyim hemen mantıgı bana çok uzak yani.çok şükür bugüne kadar girdigim her iştende para kazandım,çünkü işimi seviyorum tüm zorluklarına ragmen.mesela şuan meşhur olan pinterest olayları gibi zaman zaman farklı işlerde böyle şeyler oldu.bunlardan benimde girdigim işler oldu ama girmediklerimde oldu.diyelikki araba sitesi çok para veriyormuş diye heryerde bu var mesela.bunu gören herkes yarın araba sitesi açıyor ben arabalardan hiç anlamam,bilgim yok,ilgim yok,o işe girmem.girersem çünkü ugraşırken sıkılırım,bunalırım,ugraşmak gelmez içimden.daha önce 1-2 defa denedim bunu.ne kadar para getirsede yapamıyorum bunu.bi süre sonra günde 15dk lik iş dahi çok bunaltıyor insanı.sevdiginiz bi işi yapın,parayı arkaplanı atın sıkılmazsınız

hocam şimdi benim bir site vardı. tabi çok severek uğraşıyordum sonra adsense ban yedi artık site yapmıyorum özellikle adsenseden para kazanma. bunları yapmıyom😊

açıkcası baya kırdı beni ilk sitemde öyle olunca blog kurmaktan baya soğudum hocam.

Bonital adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Reel hayatta normal bir işiniz varsa ve hobi olarak webmasterlık ile uğraşıyorsanız bence zevkli bir durum.

Hem ek gelir sağlayabilir hemde iş dışında sanal ortamlarda ilgilendiğiniz birşeyler olur. Zira ben öyleyim. Normal iş dışında r10 da ve basit şekilde açtığım blog sitemle ilgilenmeyi seviyorum.

bizde gerçek hayatta bir iş yok 😊 o yüzden sıkılıyoz bazen

bilgicinitr;[URL="tel:1074413922" adlı üyeden alıntı:
1074413922[/URL]]Sürekli aynı iş sıkar hocam arada değişik şeyler denemelisin
denerim hocam 😊 farklı farklı mecralar bizi bekler😊