tam aksine,sitelerle ugraşmayı/netten para kazanmayı seviyorum.tabiki hepimizin amacı para kazanmak,buna çabalıyoruz.ama ben girdigim,yaptıgım hiçbi işte bana hemen yarın para kazandırsın mantıgı ile girmedim.herzaman sevdigim,ilgi alanıma giren,ugraşırken sıkılmayacagım işlere girdim.x işinde para varmış bende gireyim hemen mantıgı bana çok uzak yani.çok şükür bugüne kadar girdigim her iştende para kazandım,çünkü işimi seviyorum tüm zorluklarına ragmen.mesela şuan meşhur olan pinterest olayları gibi zaman zaman farklı işlerde böyle şeyler oldu.bunlardan benimde girdigim işler oldu ama girmediklerimde oldu.diyelikki araba sitesi çok para veriyormuş diye heryerde bu var mesela.bunu gören herkes yarın araba sitesi açıyor

ben arabalardan hiç anlamam,bilgim yok,ilgim yok,o işe girmem.girersem çünkü ugraşırken sıkılırım,bunalırım,ugraşmak gelmez içimden.daha önce 1-2 defa denedim bunu.ne kadar para getirsede yapamıyorum bunu.bi süre sonra günde 15dk lik iş dahi çok bunaltıyor insanı.sevdiginiz bi işi yapın,parayı arkaplanı atın sıkılmazsınız