Bu yaz hepsiburada ile yaşadığım olayı anlatıyorum;
14 Haziran Perşembe günü arkadaşlarımla 5 günlük bir kampa çıkacaktık ve birkaç kamp yatağı eksiğimiz vardı. Daha öncekileri aldığımız gibi bunları da hepsiburadadan aldık ve artı ödeme yaparak aynı gün teslim edilecek şekilde salı günü sipariş ettik.
Salı akşamı tarafımıza "Bugün teslim edilemeyecek, yarına kaldı" bildirimi geldi. Tamam dedik geçtik.
Çarşamba günü tüm gün telefonlaşmamıza rağmen gelmedi ve ertesi gün sabah 09-12 arası teslim sözü verildi. Bari ofis adresimizi ev adresi olarak değiştirelim, zaten yola çıkmamış sabah sabah ofise gitmeyelim dedik. Ona da olmaz dediler.
Sabah erkenden çıkacağımız yolu öğleden sonraya erteledik. Sabahın köründe ofise gidip bekleye başladık. 16:30'da paket tarafımıza teslim edildi.

Özetle; aynı gün teslim için ekstra ücret ödediğimiz ürün 2 kez günü, 1 kez saati ertelenerek toplamda 2 buçuk gün geç teslim edildi ve adres değişikliğine bile izin verilmedi.
Burdan anlıyorum ki önemli olan inovasyon yapmak değil, arkasında durabilmekmiş. O günden beri hepsiburada'nın kalite kokusunu kaybettiğine inanıyorum.