Saygıyı hakkedip içinde sabır, özlem duygusunu barındıran bir meslek. Bende bir zamanlar başvurdum eğitime ıspartaya çağırdılar, askerliğimin bitmesine 20 gün kalmış devrelerimden erkenden birliğime veda etmenin heyecanını yaşamıştım. Gittim eğitim birliğine bir komutanın sözüyle tekrardan geri gelip askerlik görevime devam ettim.
Bir kere bu iş gerçektende maaşı için yapılcak bir meslek olmamakla beraber bu işe gönül vermiş mehmetçiklerimize 20 bin tl maaş verseler gene azdır. Ama bir kere girmişin içine bu mesleğin sabır et, devlet memurluğu kadrolarına geçmeye bak bence.
Merak ettim sınıfın nedir?
Piyade
kardesim farkli bir ise yetenegin varsa ve calismayi seviyorsan devlet memuru olmak hic iyi bir fikir degil.
devlette cok iyi yerlerde cok faydali isler dahi yapsan degerin yok. memurlukta tek deger siyasi gorusun.
kucuklugumden beri bilgisayarimi söker takar, bakimini yapardim oncesinde hic bir yerde calismadim okulunu okumadim. Bi zaman 5 ay bir bilgisayarcida calistim sahibi istanbulda oldugu halde tek basima tüm bilgisayarlarin donanim hatalarini gideriyordum daha once bir yerde calismadigim tecrubem olmadigi halde. severek yaptim. sonrasinda askere gideyim dedim asker iken uzmanliga basvurdum es dost tavsiyesiyle. bu duruma düştüm