Öncelikle ben bu konuyu birilerine yalakalık olsun veya reklam olsun diye açmıyorum. Ben bir yerden hizmet aldıysam ve o hizmet hoşuma gittiyse bir teşekkür konusu açmayı kendime borç biliyorum lütfen konu altına konuyla alakası olmayan yorum atmayın.

Birkaç ay önce tevafuk eseri telefononay.com sitesine üye olup hizmet almaya başladım. Tasarımları ve sistem kolaylığı baya hoşuma gitmişti. Özellikle destek taleplerine anında cevap vermeleri beni çok etkiledi.

Destek talebine yazdığım bir mesaj sayesinde beni ciddiye alıp sistemlerine güncelleme bile getirmişlerdi. Ayrıca diğer paneller gibi sms başına ücret almamaları, bir numaraya ücret öeyince 20 dakika kullanabilmen çok güzel bir özellikti. Birde çoğu yerler papara ile ödeme almıyor, telefononay.com ise alıyo ve yüklemede bonus veriyorlar bunlar benim için çok güzel seyler.

Sohbet ettikce bu sitenin sahibinin forumda olduğunu öğrendim. Zaman geçince projemi bitirdiğimi içeride kalan paramı çekmek istedim anında yardımcı oldu.

Kısacası hem hizmetleri hem de iş ahlakı bakımından @AliBAYRAM; hocama sonsuz teşekkürler olsun.