Tek sorun yaşınız.O yaştaki birinin maalesef sağlıklı karar verme şansı yok.Bunu yaşınız geçtiği zaman anlıyorsunuz.Yaş ilerledikçe pişmanlıklarınız olur.Bir çok kişi uzmanlığı zaten bırakmak için oluyor.Çünkü çeşitli imkanlar var elinizde.Ben kısa dönem askerlik yaptım ama olabilseydim havacı olarak devam edecektm.Kısmet değilmiş.Ben seviyordum siz sevmiyorsunuz tabii.Yalnız şu Türkiye şartlarında inanın artık bir şeyi sevme lüksünüz yok.Çünkü para kazanmalısınız.Bunu da ne zaman alarsınız.Bir gün gelipte evlenirseniz çoluk çocuğunuz olursa inanın bilgisayar tamiri çocuklarınızın geleceğini hazırlamayacaktır.Hazırlasa bile bir sürü şeylerden mahsur bırakacaksınız çocukları.Belki istediği bir kursa gönderemeyeceksiniz.Bugünlerde iyi günlerimiz daha kötü günlerde bu dediklerim çıkacak.Türkiye şu anda çok kötü durumda
Çok haklisiniz fakat inanın 4 duvar arasinda kaldim. 5 aylik askerken girdim zaten mesleğe. Huzursuzum, aldigim parayi dahi gozum gormuyor icimde bir sikinti var rahat olamiyorum kafama takiyorum devamli.
fikir bile almayın kimseden.
Herkesin hayat hikayesi farklı ve şuan herkes konuşurken rahatça konuşabilir çünkü onu etkilemez sonucu.
ama hayatınızı etkileyecek bür karardan pişmanda olacaksınız kararınızı gönlünüzden geçen şeye göre verin
Haklisiniz. Bana kimse vermez aylik 5 6 lirayi. Sivilde 2 lira alir mutlu yaşarım diyenlerdenim ama oyle olmaz diyor herkes.