sedatt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar, anlaşamamazlik ve eşimin evi terketmesi sonucu boşanmaya karar verdim. Evlilik öncesi kredi ile alip halen kredi ödemeye devam ettiğim bir evim var. Boşanmis kisiler tecrübelerini paylaşirsa evi bankadaki parayi eşyalari kaptirmadan boşanmak istiyorum. Hakaret, aldatma, şiddet, parasiz birakma gibi durumlar olmadi. Ama ailesi mahkemede dayak falan attiğimi aldattigimi söylicekmiş. Bu suclamalar için ellerinde asla kanit yok. Avukatla görustum ama avukata gore hersey güllük gülistanlik, hiç bisey kaybetmeden bosarim seni diyor. Daha öncede bi davamda baska bir avukatta benzer seyleri soyledi ama hakli oldugum halde davayi kaybettim maddi zarar oldu. O yuzden avukattan cok tecrubeli kişileri dinlemek isterim. Teşekkürler.

Geçmiş olsun hocam öncelikle burda bazı ark yazdığına takılma eminim ki birleşmeyi isteyip elinden geleni yapmışssındır.

Bir arkadaşımızın başına geldi 1 haftalık evliyken eşi gitti ve 72bin tl verirsen anlaşmalı boşanırız diye tehdit etti.Çocuk bu yüzden sigortalı işte bile çalışamıyor nafaka istenir mahkemede vs diye mahkeme gününü bekliyorlar.

Gelelim senin konuşa;
1.Kanunlar ne yazıkki adleletten ziyade biraz kadın odaklı çalışıyor.
2.Psikoloğa git derdini anlat sana rapor versin(burda biraz abartabilirsin geceleri hıçkırıklar içinde uyanıyorum , sayıklıyorum terliyorum kalbim sıkışıyor çok özlüyorum vs vsvs). Bu rapor mahkemede delil olacak.
3.Ark dediği gibi smsler at barışmacı tutum sergile çok ısrarcı ol bırak sana küfürler etsin.

Bir yuva kolay kurulmuyor ne yazikki ama hemen yıkılabiliyor aileler yıkılmasında büyük rol oynuyor Rabbim herkeze hayırlı huzurlu bir yuva nasipetsin Amin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi