HatayMaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Armut.com'un sistemini bilirsiniz, bilmeyen varsa kısaca şu şekilde özetleyebilirim; İş yaptırmak isteyen birisi ilan açar (ilan açmak ücretsiz), bu ilan sizin hizmet verdiğiniz bir alandaysa size mail ve sms gelir, işi alabilmek için de fiyat teklifi verirsiniz (iş ilanlarına teklif vermek ücretli).
İşi alamasanız da o ücret yanıyor. İşte d*landırıcılık ta burada başlıyor.
Web sitesi yaptırma ilanları için her gün 3-4 sms geliyor ve şu an 1 teklif verme ücreti 38 TL. önceleri daha ucuzdu çoğu ilana teklif veriyordum ama şu an fahiş fiyatlar getirmişler, sadece teklif verince iş veren firmanın iletişim adreslerini görebiliyorsunuz. Dün de iletişim bilgilerini almak ve işi kazanmak için teklif verdim, adamlar telefonu açmıyorlar. Yanlış anlamayın bu durum sadece düne özel değil şu ana dek 30 ilana teklif verdiysem 1i iş verdi 20si telefonu açmıyor geriye kalanlar telefonu açmıştır en fazla.
Araştırırken bu durumdan rahatsız olan tek ben değilmişim onu anladım. Ekşi sözlükte yakınanlar var aynı zamanda şikayet var'da da bir çok örnek mevcutmuş...
https://www.sikayetvar.com/armut
valla bende geçenlerde bi ilan verdim. Sitenin işleyişini bilmiyordum. Fiyat araştırması seçtim açıklamaya da sorunumu anlattım ilgilenen varsa dönsün dedim. Kalorifer temizliği ile ilgiliydi. 2 firma aradı 2 side sahtekar çıktı biri hastalandım dedi 1 saate geliyorum dedi insanlık halidir dedim sonra yine aradı makineye bağlıyolar dedi iyi dedim gelmeyin o zaman ne diyeyim. Sorun şu adam sürekli gelirim giderim diyo ama gerçekten hastaysa belki işi uzayacak niye sözler veriyosun. Neyse 2. adam da akşam gelirim dedi işim çıktı dedi yarın geliyim mi abi dedi bezdirdiler

sizin aksinize ben de önce teklifleri görmek için para ödediklerini bilmiyordum ve direk sahtekar dolmuş burası diye düşünüyordum.