Yeni bir hikaye ile karşınızdayım, bildiğiniz üzere birkaç ay evvel bir hedef belirlemiştim. Çok şükür bu amacıma ulaştım, aslında daha fazla üzerinde düşmüş olsaydım 2 katı daha fazla kazanç elde edebilirdim. Fakat gerek müşterilerim ile ilgilenmekten, gerek ise mağazayla ilgilenmekten ötürü pek vaktim kalmıyordu. Riski göze alarak 1 hedef daha belirledim. 2-3 hafta önce güncelleme öncesi bir hesap satın alarak 75 domain sorgulama yapıp tamamını AdS hesabına ekledim ve bunlardan 15 adedini kayıt ettirdim. Özel olarak analiz ettiğim ve yeni bulduğum anahtar kelimelerden oluşan 1 siteyi 12 Ocak'ta yayına koydum. Her ne olduysa üçüncü gün 2-3 TL bırakmaya başladı, ilk haftasında 10 TL barajını geçen sitem, 2'nci haftasında ise 20 TL barajını kırdı ve şuanda günlük 30 TL barajını geçmiş bulunuyor. Ek olarak farklı kategorilerde 3-4 gün önce 4 site daha oluşturdum ve bunların ayarlarını yaparak çayıra sürdüm. Hedefim en az 15-20 site oluşturup 2 ay içerisinde 5K hedefe ulaşmak. Kiracıyım malumunuz ömür boyu borçlu takılıyor biz kiracılar. 30 bin TL kadar param var, bir önceki hikayem olan asgari ücret kadar kazanma(konuya erişim için tıklayınız) hedefine ulaştım günlük 120-150 TL arası bırakmaya başladı stabil işliyor. Ek olarak buradan da aylık 5K kadar kazanacağımı hedef ederek yaz aylarında ufak da olsa benim evim diyebileceğim bir konuta sahip olmak istiyorum.

Neler Yaptım? Güncelleme 1;
  • İlk domain 3 hafta önce kayıt edildi ve tüm ayarlar yapıldı.
  • 4 sitenin kurulumu yapıldı, otomatik işliyor.
Kazanç İstatistikleri;

Haftalık güncelleyeceğim konuyu.