Engin07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bunun firma hatası olduğunu nasıl kanıtlayacaksınız peki? 6 aylık kullanım süresi boyunca video kaydı gerçekleştirerek sizden kaynaklı misal kablo kulağınızdayken telefonu biraz fazla asılmanız ve kabloya zarar vermeniz gibi. Bunu kanıtlayamadığınız sürece bu kullanıcı hatasıdır her sektörde bu böyledir ki böyle olmasa 1 yıl geçti eskidi abi bu der parçalar gönderirim hacı bune 1 yılda kablomu bozulur yenisi gelir 1 yıl sonra onu parçalar sonsuz bir döngü yaratırım.

Özetle; firma hatası olduğunu kanıtlayamadığınız sürece her şey kullanıcı hatasıdır kablolar birçok test sonucunda çıkıyor (doğrudur yanlıştır o farklı bir konunun içeriği) sonuç olarak adamların elinde buna uygun resmi kurumlardan testlerden geçirilmiş ve böyle bir şey olmayacağına (normal şartlarda) bir kanıt niteliği taşıyan belge var. Sizin o zorlamanız sonrasında firmanın bu ürünü değiştirmesinin tek nedeni ise müşteri memnuniyetidir. Müşteri memnuniyeti korunabilmesi açısından Apple için bir kulaklık ya da şarj kablosu değişimi batmasına neden olacak bir durum değildir fakat siz yani müşteriyi bunu değiştirmeyip memnun edemezse sizin gelecekte o firmayı tercih etme seçeneğiniz %50 düşecektir. Bu %50 için tek Apple değil mahallede yer alan Bakkal Erdal abide tarihi geçmiş ürün satmadığına emin olsa da senin yoğun itirazın sonucunda o ürünü senden alarak değiştirecektir.

Ekleme; fakat aynı tantanayı iPhone serisinde yaparsanız hiçbir sonuç alamazsınız çünkü o ürün Apple'ın ana gelir kaynağı onda değişim yapmak firmayı etkileyecek & sarsacak bir şeydir. Benimkini değiştirse ne olur diye düşünemezsiniz sizinkini değiştirse herkesin ürününü değiştirmesi gerekir o durumda.
hayırdır arkadaş sen kimin tarafındasın

ben iphone seridinde değiştirdim buda hiiç müşteri memnuniyetiyle alakası yok

1 yılındada telefonu değiştirdim yenisini verdiler

şimdi size kısa bir soru

sıfır telefon aldığınızda kotu içerisinde herşeyi çıkıyor dimi
peki değişimde sence kotu içeriği nereye kayboluyor hiiç merak ettinmi

ben ettim orada çalışan vatandaş bunları toplayım nette uarı fiyatına satıyor kendisinide ifşa ettim hatta apleyede şikayet ettim
peki sonuç adam hala nette satış yapıyor