Biraz önce bir gönderimi düzenlerken gördüm. Onaylanmış profil olmuşum ve 1 yılım olmuş r10'da. Gerçek anlamda internet üzerinde gördüğüm en güzel, en güvenilir ortam. Geçenlerde bir arkadaş bir bankadan bir bankaya para transferi istedi. Henüz hiç tanımamışken istemsizce sanırım 300₺ idi onun bana ödeme yapmasını beklemeden de göndermişim. İnsanlara nasıl güvendiysem burada, sımsıcak bir ortam gibi geliyor artık bana. Geçtiğimiz hafta panik atak krizi geçirerek 1 hafta evde yattım. Nasıl illet bir hastalık anlatamam. Googleye yazıp araştırmadan heyecandan r10 dan yardım istemişim. Gerek mesaj ile gerek yorum ile birçok arkadaş destek oldu.
Birçok ticari faaliyette bulundum. İşsiz kaldığımda r10 üzerinden 3-4 ay geçimimi sağlayabildim. İlk motorumu bu 1 sene içerisinde yine r10 üzerinden gelen parayla aldım. Daha önce nasıl üye olmadım diye çok pişmanım.
Ben de birçok arkadaşa ücretsiz seslendirme hizmetleri verdim. Fakat bir süre sonra yasak getirdiler

ki haklılardı da diğer arkadaşların haklarına da girmiş bulunuyordum.
Teşekkürüm sana
r10 iyi ki varsın
he bu arada kısa bir reklamımı da paylaşayım. Seslendirmelerimiz r10 özel fiyatıyla