Merhabalar,

Yazın sonlarına doğru ttshosting.com.tr den uygun fiyatlı limitsiz hosting aldım.
3 web site hakkı geriye kalan özellikler limitsizdi. Özellik ve fiyatları çok çekici geldi. Aldım. Yeni açacağım web sitesimi bağladım oraya.

Gel zaman git zaman kullandık. Bir hayli yavaştı, ama kullanılıyordu. Bir süre sonra kesintiler başladı. Jetpack sağolsun 30dkda bir siteyi kontrol ediyor mail atıyor, mail istemcisi telefonuma kurulu olduğu için problem yok hemen mail geliyor, siteye bakıyorum site kapalı. Erişim problemi. Bazen kendim girdiğim zaman giremediğim zamanlar olurdu. Jetpack'ın takip ettiği 50 civarı kesinti var. Farketmediği ama benim farkettiğim vs.

En son dün yani 31 ocak itibariylede siteye komple erişimim kesildi. SSL bilgisinde bilmediğim ama oraya yönlenmiş nameserverlı site, suspend olmuş vs vs. CPU kullanımı RAM, IO kullanımı 0

Sitenin trafiği yok, cpu ram kullanımı yok. Sevgilim ve arkadaşları beslenme ve diyetetik öğrencileri, bende bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. Şehir dışında okuduğumdan ve kirada kaldığımdan bütçemi kısmam gerekiyordu. O sebepten ucuz diye aldım.

Bundan öncesinde 2011 den 2016 ya kadar Güzel Hosting kullandım diğer sitelerimde. Planlı bakım harici hiç bir kesinti dahi olmadı. Hız güzel, günlük +500 tekil hitli sitelerim tık demezdi.

Önerim, ucuz diye almak yerine parasını verip herkesin önerdiği hostingleri almanızı öneriyorum.

Bu konuyu açma sebebim, kötü veya kalitesiz gibi bir düşünce olarak değil, ilgisiz olduklarını düşündüğüm için açıyorum. Whatsapptan örnek konuşmayı ekledim kesintiyle ilgili. Ancak sebebiyle ilgili bir dönüş almadım. Yedeklerim ile hostingi kendi sanal sunucuma taşıdım. Ardından yazdım gelen sadece görüldü oldu. Tercihiniz herkesin önerdiği firmalar olsun. Ucuz diye alırken 1 defa daha düşünelim Amacım ücret iadesi felan olsun değil. Benim yaşadığım sorunları diğer insanlar yaşamasın.

İyi günler dilerim, aşağıya kesintilerin görüntüsünü attım.

sitem diyetoloji.com fakat sertifikada gözüken bu sunucuda barınan farklı bir site

Jetpack için süre kısa gözüküyor ana sebebi ücretsiz veriyon 30dkda bir kontrol, ve site jetpacke veri yolluyor veri aldığında değilde. Ama yinede kesinti .