hocam şöyle anlatayım maalesefki kanunlar kadınlardan yana. Yani bana dayak attı diye savcılığa yada karakola gitse kanıt yada başka birşey aranmadan siz direk suçlu konumda oluyorsunuz. Yani hanımınız evi terk etmiş olsa dahi şikayet ederse sizi o evden 3 ay süreli uzaklaştırır ve kendi tapulu evinize yaklaşamazsınız.
Avukatlar hep öyle der para gelecek sonra bir şekilde kıvırmanın yolunu biliyorlar boşanma davaları o kadar basit değil anlaşmalı olmadığı sürece uzar gider. hakimlerde çok boşama taraftarı değil. Mal ve para evlilik sürecinde kazanıldıysa paylaşım mecburidir yani evi sattırıp parasının yarısını her türlü alır ama çocuk yoksa sanırım nafaka vermiyorsunuz.
Dediğim gibi kanun kadından yana olduğu için hiç bir şekilde kanıt aramıyor zaten belirtmiş kanıt veya delil aranmaz diye. benden size tavsiye evi bi yakınınıza satmış gibi yapın parayı tamamen çekin ve en önemlisi eğer boşanmaya kararliysanız ilk şikayet eden ve şiddet gördüğünü iddaa eden siz olun yani ben olsam direk karakola gider şikayetçi olurum ki yanlış anlamayın bunları diyen bir kadın daha neler der bilmiyorum iftiraysada ilk siz atın
boşanmadım ama son 6-7 aydır kız arkadaşım yüzünden çekmediğim kalmadı tecrübeye dayanarak söylüyorum
bankadaki parayı topluca değil de belli harcamalar için kullanmış gibi çekebilirsin. boşanmadan sonra dava açacakalrdır mal paylaşımı için orada o bankadaki parayı ne yaptığını soracaklar se nde şuraya buraya ödedim eşim evi terkettiği için dükkan kapalı kaldı şu oldu bu oldu falan filan bulacaksın bişeyler. evi evliyken aldıysan yapacak bişey yok yarısı onun.
şahit bulun olayları şuan herkese anlatın akrabalarınıza yani.
Ev benim adıma değil, ödemesi bende tapu babamda. Bankadaki parayı dediğiniz gibi çekip harcamış yada borç ödemiş olarak göstermek mantıklı. Teşekkürler cevaplar için.