nerden bildiğinizi merak ettim cidden? Adamın uğraşıp uğraşmadığını. Karşıdaki ailenin nasıl olup olmadığını da bilmiş gibi varsayımsal konuşmuşsunuz. Yafta konusunda dünyada 1 numarayız. Adam şu kadar senedir evliyim dememiş adam şunları denedim bunları denemedim dememiş bu karar alınmış bilgisel anlamda desteğe başvurmuş zaten bu halde olmadaktan zevk duyacak birini de tanımıyorum siz tutup kafanıza göre yargılıyorsunuz. Arkadaş durumu anlatıp sorusunu sormuş cevabınız varsa verirsiniz yoksa vermezsiniz yani. bu düşüncelerinizden ötürü size tek diyebileceğim kınadığınızı başınızda bulmayın üzülürsünüz. iyi forumlar.
Boş ve gereksiz konuşuyorsun benim konuşmamın neresinde kınama söz konusu ?? Yargılıyorsun vs diye kendi mantığınla yazmaya çalışmışsında olmamış arkadaşım önce yazılanı anla sonra yaz sende.Benim yazdığımda yorumumdada söylediğim gibi düşüncedir herangi bir kınama,alay,yargı vb hiçbir şekilde söz konusu değildir olamazda arkadaşa samimiyetimle üzüldüm o yüzden fikrimi söyledim emin ol sen olsan gerek dahi duymazdım.