Remark adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence hem sizi hemde eşinizi dolduruşa getiren birileri var. Tabiki karar sizin, sorunuza cevap vermiş olmayacağım ama nacizane bir tavsiyem, eşinizi kenara çekip konuşun, sizi ve eşinizi etkileyen kişilerden uzak bir yerlere taşının, kimsenin eşinizle aranızdaki sorunlara müdahil olmasına asla izin vermeyin.

Allah yardımcınız olsun, lütfen boşanma, para pul mülk işleri geçici, önemli olan aileyi ayakta tutabilmek, eğer bunu başarırsanız bunun size katacağı değer ile hayatta bir çok işin üstesinden gelebilirsiniz.

Hayırlısı olur inş.
Ben yine çocuk için şartları zorlayıp işi barışmaya çevirmeye uğraşıyorum, hayırlısı neyse o olur zaten. teşekkürler hocam.

odiji adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Boşanma avukatı müşterim var , sitesiyle ilgilene ilgilene avukat oldum bende nerdeyse Evliyken alınan her mal ortak sayılır aman diyeyim iyi bir avukat bul. Kadından boşanma sürecinde uzakta dur, whatsaptan bile yazışma, telefonda konuşma, karşındaki zekiyse veya iyi bir avukatı varsa en ufak bir cümleni seni yakmak için kullanabiliyorlar. Ankara'da isen avukat konusunda yardımcı olabilirim.
Avukatlarına göre çocuk dahil herşeyi alıp maddi manevi tazminata mahkum edeceklermiş. Fazla abartan bir avukat, muhtemelen sadece para için bu işi aldı.

BaranRoot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En iyisi konuyu kilitlet gitsin hocam. Buradaki yorumlar daha fazla aklını karıştıracak ve sinirini bozacak gibi duruyor.
Haklısın hocam, burda daha fazla karamsarlığa kapıldım ama bir o kadarda destek olanları görünce umutlandım, çok değişik bir durum oldu bana

adaletinsesiyiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://www.hukuk.net/makale/bosanma...dilekcesi.html

Edinilmiş mallara katılma alacağı ve mal paylaşımı boşanma davası kesinleştikten sonra açılan davayla ileri sürülebilir. Boşanma davası devam ederken de dava açılabilir fakat mahkeme bekletici mesele yapar. Boşanmayla ilgili izlenebilecek en iyi yol anlaşmalı boşanmadır. Geçmiş olsun.
Boşanma davası aynı zamanda velayet ve mal paylaşımını kapsamıyormu yani hocam? Açılacak davada sadece boşanmamı konuşulacak, velayet falan konuşulmayacakmı?