Cron geçmişte başarıyla çalıştırılmıştır; Bu şu demektir, crona ulaşılmış, komut çalıştırılmış. Cron işini yapmıştır denilmemiş. Bunu Miray hanım bilmemeli zaten, bizi çünkü ilgilendirmez sizin cronunuzun ne iş yaptığı. Bizim için önemli olan, cronun başarıyla çalışması.
Anlamadığınız nokta tam olarak bu; Cron'larınız başarıyla çalıştırılmıştır. Cron kendi işini yapamayıp hata döndürmüş yada kendi işini yapmış olabilir, bu kısmı bizi ilgilendirmez çünkü bizim haddimize değil bunu bilmek, cron kodunun içinde ne yazdığını bilmek. Bizim haddimiz olan, cron'un emir verdiğiniz sürelerde çalıştırılıyor olması.
Yine söylüyorum, bizim sunucumuz, sizin cronunuzu başarıyla çalıştırmıştır.
Cronun başarı ile çalışması üçüncü part uygulama ile oluyor şuanda. Cron_job. Orgtan bunu sağlıyorum. Benim cronum wget, nasıl başarı ile çalıştırabilir ki sunucuda? (sizin dediğiniz ve açıkladığınıza göre wget cron zaten engelli sunucunuda.Cpanelde crona girdiğim de mailime permission denied olarak düşmekte zaten.).
Neyse ben tartışmak için açmadım bu konuyu. Benim için wget cron önemli iken bu konuda hizmeti alamadığımı, memnun kalmadığımı belirttim.Bu konudada ya anlaşamıyoruz yada bi kopukluk var aramızda. Çözüme kavuştıramadık. Onun haricinde zaten sunucu ile bir problemimde olmadı.