Oopinarbasi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kodu açıp inceleyin demedim zaten, kodu kendim attım mesajda size. Ticketlarda bu gözükmektedir. Bakmadan denilmiş ama Miray hnm ile konuşmamızda cron linkini kullandığı zaten gözükmektedir. Kendisinin bana attığı bir ticket cevabı
Şuanda belirttiğiniz cron, aşağıdaki hatayı sağlamaktadır. Cron geçmişte başarıyla çalıştırılmıştır. Bu hatayı döndürüyor olması yazılımsal bir sorundur;
There is not any scheduled activity at the present
Bu arada kendi sunucumda yer alan bir dosyayı crona ekledim. Başka bir yere ait dosyada değil. Tabi ki en doğal yasal hakkınızdır mahkeme yolu. Ben hizmetimden memnun değilim. Burasıda pekala sizinde üye olduğunuz ve böyle bir kategorinin yer aldığı yerdir ve insanlar memnuniyetlerini belirttiği gibi, memnuniyetsizliğinide belirtebilmektedir. Çünkü ne bir saygısızlığım olmuştur, ne de bir hakaretim.
Cron geçmişte başarıyla çalıştırılmıştır; Bu şu demektir, crona ulaşılmış, komut çalıştırılmış. Cron işini yapmıştır denilmemiş. Bunu Miray hanım bilmemeli zaten, bizi çünkü ilgilendirmez sizin cronunuzun ne iş yaptığı. Bizim için önemli olan, cronun başarıyla çalışması.

Anlamadığınız nokta tam olarak bu; Cron'larınız başarıyla çalıştırılmıştır. Cron kendi işini yapamayıp hata döndürmüş yada kendi işini yapmış olabilir, bu kısmı bizi ilgilendirmez çünkü bizim haddimize değil bunu bilmek, cron kodunun içinde ne yazdığını bilmek. Bizim haddimiz olan, cron'un emir verdiğiniz sürelerde çalıştırılıyor olması.

Yine söylüyorum, bizim sunucumuz, sizin cronunuzu başarıyla çalıştırmıştır.