zamanında baya ilgili olduğum için biliyorum.
Bu adamları YouTube'un bir alt yetkilisi olarak değerlendirebiliriz. Kendileri MCN(Multi Channel Network)'dir.
Kendi ağlarına yani networklerine YouTube içerik üreticilerini bağlayarak onların aylık kazancından belli %'lik kesinti yaparak kazanç sağlamaktadırlar.
Bu kazancın karşılığında herhangi bir YouTube ile alakalı teknik sorunda direkt olarak YouTube ile iletişime geçerek bu sorunu çözme. Kendi stüdyolarına size içerik üretme fırsatı sunma. Özel olarak videolarınızda kullanabileceğiniz telif hakkı kısıtı bulunmayan müzikler gibi hizmetleri bulunmakta ama eğer adam akıllı bir MCN'e girmek ve destek almak istiyorsanız(stüdyolar, ekipmanlar falan filan) büyük bir kanal olmanız lazım

4-6K aboneli kanalları pek takmıyorlar
Ben biraz önce googlen bi site buldum 4 tane partner şirketini yazmış bir tanesinin partnerlerinde mehmet aksu bilirsin o vardır bir kaç tane tanımadığım kişiler abon sayıları 1k bile değil eminmisin öyle olduğuna sonuçda bu işe başlamadan önce bir ücret talep etmiyorlar mı S: mesela aylık 300 400 neyse artık ?