yaşamayan bilmez 3 yıl uğraştım boşanmak için allah yardımcın olsun kardeşim bu arada avukat ile değil kendi çabamla boşandım.
Hocam neler yasadin özele girmeden pmden anlatsan bende biraz bilgi edinsem olurmu?
Kılıç almaya gerek yok, kadın erkek ilişkilerinde erkeğin veya kadının ailesi olaya karıştığı anda iş çıkmaza girer her daim... Tabi yapıcı aileler de var ama böyle görümce baldız vs durumlarda genelde bu tür olaylar olur.. Ama kılıç yerine kendinden emin, ne istediğini bilen bir halde gidip eşini alıp gelmen daha akıllıca bir çözüm... Zira kadınlar biraz da verilen değeri görmek isterler... Eğer onun da sana karşı hisleri devam ediyor ise eminim o da şuan senden bunun gibi bir adım bekliyordur..
Ha gittin ben gelmiyorum diye soğuk, içerisinde naz barındırmayan bir cevap aldın.. O zaman şöyle bir araştırma yapabilirsin "Evi terkeden eşe açılan boşanma davasındaki yükümlülükler"
Gelelim eğer benim başıma böyle bir durum gelse idi ve ben kadına para kaptırmamak istese idim napardıma...
Yine gider o kadını eve getirirdim ve daha önce hiç olmadığımız kadar mutlu bir hayat sürerdim, bu süreçte elde avuçta ne yok ise yasal kılıfına uydurur ve elimden çıkarır, öyle bir hale getirirdim ki, nafaka bile istemeden boşanmayı kabul ederdi (Fiziksel bir şiddetten bahsetmiyorum, şu hayattan kurtulayım da başka birşey istemiyorum psikolojisi)...
İntikam Soğuk Yenince Daha Lezzettli bir yemektir
Hocam zor ve meşakatli yol
Anladığım kadarıyla birbirinizi halen seviyorsunuz. Boşanmak yerine tekrar birleşmeniz için bir yola baksanız. polise durumu anlatsanız sonuçta boşanmamışsınız daha
O yollari denedim hocam hatta fazla deneyince elime yuzume bulastirdim bir konusma sonucu sinirlendim elindeki teli aldim kirdim. ailesi yine akline girdi gitti beni karakola sikayet etti. tel benim adima kayitli faturasi bende ama artik hirsiz gaspci falan diye yardirmislardir sikayette. yakinda mahkeme celbi gelir. o olaydan sonra esimle aramdaki herseyi bitirdim. simdi cocuguma birakmak istediklerimi millete kaptirmama derdindeyim.