Merak ederek dışkısını yiyenlerin sayısı da azdır. Arada ilişki olabilir mi?
Şunu merak ediyorum sen neden denemiyorsun. Gerçekten yani mesela şaka gelmesin benim aklıma geldi yemesem bile düşündüm tadı nasıldır diye. Sonuçta benim vücudumdan çıkan maddeler. Acımı, tatlı mı sonuçta karnımızı doyurmayacağız.
Yiyecek misin? Aklında yemek vardı ben soruyu sorunca kararını etkiledi mi?
Yazayım cevabı senin yerine. Yemezsin, yemeyeceksin...
Sana gaz vermeye çalışmıyorum gerçekten yemeyeceksin. Ya da ters psikoloji yapıyorumdur. Ama yersen inadına yersen ispat isterim videolu.
Şakaları geçersek yemeyeceksek yemezsin yahu hangi enayi yer. Celal yediğinde *** bile değerli olur olmuş vay be. Bu bile gündem olmuş var be.
Boku sinekler böcekler yesin onların işi bu. Biz lezzetli olan şeyleri yer lezzeti olmayan toksinleri çıkarırız.
Neyse dediklerime takılma. Esas konuya geleyim. Sen nasıl ki dışkını yemeyeceksin çünkü baştan seçimini yaptın. Bana masal anlatma delikanlı yaşayacakmışta ölecekmişte başka ne olabilirmişte. Sen baştan seçimini yaptın kararında ne olursa olsun değişmez. Cahil insan cahilliği seçer yapısı öyledir sen onu kınayamazsın ben seni kınıyor muyum? Senin yapın bu karanlık bir yapın var. Bana sakın kaç kitap okuduğunu kaç dil bildiğini anlatıp oyun oynama. Ben senin ciğerini bilirim. İçinde hiç ışık yok hiç sevgi yok içindeki karanlığa razı gelmişsin. İçinde bulunduğun kötü vaziyet senin irade kırmış ve kabullenerek razı getirmiş diz çöktürmüş. Bunu söylemek yerine türlü türlü bahaneler sıralıyorsun. Yer miyim ben bunları. Tamam saygım var ama o zaman neye inanıyorsan sende kalsın başkalarını da bu yolsa sürüklemeye hakkın yok. Başkalarını sizi aydınlatacağım siz yanlış yoldasınız diye senin gittiğin yoldan götürmeye zorlamaya hakkın yoktur. Düşünce düşüncedir ve bunun yanlışı olmaz, doğruysa ellemeyeyim yanlışsa karışayım kendi bildiğim gibi düzeltmeye çalışayım. Nasıl bir bilimselliktir bunun adı. Yolda giderken yerdeki taşların yerini değiştirmeye çalışıyor musun ne farkı var senin yaptığının. Bana cevap yazma sende kalsın doğru sandıkların. Hem öleceğim dersin hem dünyayı cennete çevirmeye çalışırsın çelişkiye bak hele yav. Sana ne dünyadan sana ne Türkiye'den sana ne Celal den melalden.
Çok basit yanıt vereceğim ve bunu senin ve islamın üzerinden vermeyeceğim.
Öncelikle dışkımın tadına bakmam çünkü miğdem bulanır, benim için ilginç değil.
Merak etmiyorum çünkü kimya, ya da jeoloji ile uğraşmıyorum.
Ağız tadına da düşkünüm.
Adamın fikirlerini tartışacak kapasite olmayınca. Dışkı tatmasından başka bir şey konuşulmuyor itibarsızlaştırmak için.
Diğer konuya geleyim.
Dinler bu dünyada hidayet, barış, huzur verdiği her 1 insana karşın 10.000 insana savaş, eziyet, gözyaşı, acı ve kan vermişyir.
Dünya savaşlar tarihi aslında dünya din savaşları tarihidir.
Farklı dine sahip olanları geçtim, aynı dine sahip farklı mezhepler bile Tanrı için bir birini kesmiştir.
Ve sen de hiç farklı değilsin, senin inandığına inanmayan adamları karanlık olarak görüyorsun.
Saygıdan bahsediyorsun ve benim içimdeki karanlıktan bahsediyorsun. İçimde sevgi yokmuş ciğerimi biliyormuşsun.
Utanmasan bana şeytanın uşağı diyeceksin. Senin karanlığının bir adım ötesinde katli vacip diyorlar.
İşte karanlık tam da budur, kendinin aydınlık olduğuna inanıp kalan herkesi karanlık olarak görmek.
Kendini Tanrının askeri sanıp, kendi gibi olmayanlar şeytan uşağı saymak ve onları dönüştürmeye uğraşmak.
Dünyanın canına okuyan, insanları farklı kamplara bölüp bir birlerine düşman eden dinleri yaymak aydınlıktır senin için.
Bir yanağına tokat yersen öbür yanağını çevir diyen peygamberi takip edenler 2 büyük dünya svaaşı çıkardı dünyayı sömürgeleştirdi köleleştirdi.
Sevgi hoşgörü dini denilen dinin inananları iktidar için peygamberlerinin torunlarına saldırdı, farklı mezheplere bölünüp yüzyıllarca bir birlerini katletti.
Budhist denilen dünyanın ne pasivist dinine mensup adamlar Arakan'da insan avı yapıyor müslümanları kesiyor, yakıyor.
Ama hiç bir şeye inanmayan, bir inancı yaymayı amaçlamayan sadece kendi fikirlerini söyleyen bir profesör senin için karanlık yayıyor diyorsun
Susması lazımdır başkaları da karanlığa düşmesin diye.
Susmuyorsa susturulması lazımdır. Sonra da saygı ve sevgi dininden bahsedersiniz.
Din adına yapılan tüm zalimlikleri, kötülükleri, karanlıkları sanki dinle alakası yokmuş, bu işleri aslında dinle alakası olmayan insanlar yaparmış gibi anlatırsınız.
Birileri Tanrı adına kafa kesince, kadınları köle yapınca, savaş çıkarıp kan akıtınca aslında onların dini yok dersiniz, aslında onlar dini anlamıyor dersiniz.
Ama iş ateizme gelince. Bir ateist profesör dışkısını tattı diye sanki ateizm günde 5 vakit dışkı yenilen bir dini inançmış gibi itham edersiniz.
Bu dünyadaki en büyük karanlık bir dine mensup insanların kalplerindedir.
Tarih boyunca yapılan savaşları atheistler çıkarmadı.
Tıpkı hapishanelerde yatan suçluların atheist olmadığı gibi.
Namus diye karısını vuran adamların ne kadar ateist bir bakın bakalım.
Son olarak dünyayı cennete çevirmeye falan çalışmıyorum ama yaşadığım alanı güzelleştirmeye çalışıyorum.
Çünkü ben şu anda burada yaşıyorum ve güzel bir yerde yaşama isteği için bir dine sahip olmak hatta insan olmaya bile gerek yok.
Bir çok hayvan yaşadığı yeri kendine uygun ve rahat hale getirmek için uğraşır.