abcgrup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Amma boş laf ürettiniz. Ben adamla ilgilenmiyorum konuyu da goy goy yapmanız için açmadım. Ama goy goy serbesttir karışamam sadece belirtmek istedim.

Şu açıdan bakalım. Genellikle ne kadar bilgili olduğu konuşulmuş. Bununla birlikte herkesin böyle olması istenilen bir durumdur. Bir insan yaşamdan sonrasına inanmıyorsa neden yaşama bağlanır neden öğrenmeye araştırmaya ihtiyaç duyar. İşte meraklıymışta ondan denilmiş meraklı olmasını sevdim ama bu ten başına yeterli cevap değil benim için. Hani derler ya öldükten sonra ne olursa olsun beni ilgilendirmez. O hesap ölüp gideceksin onca uğraşın yorulman didinmen yanına kar kalacak hamallığını yapmış olacaksın. Ölüye diyor e onu bende derim onu demek marifet mi ölü yok görmüyorsun zaten ölünün yanına gitmeyeceğim gibi ayakta duran ölülerle de işim olmaz orada yanıldığını söyleyemiyor çünkü ya yüzleşmeye cesareti yok ya da gerçek bir bilim insanı olacak kadar IQ ya sahip değilmiş.

Ateistler kafalarının çalıştığını söyler ama ben öyle görmüyorum. Deist olsalar olur bak onlar fersah fersah ileridedir.

Not: Bu mesajı gözümü kapatarak klavyedeki tuşlara gelişigüzel basılarak yazılmıştır.

Buna inanan aptal olabilir mi? Neden inanmıyorsunuz bilimsel gelmedi mi? Ön yargı?

Ama evren dünya biz aklımız gözümüz beynimiz. Hani sanatçıya saygı duyuyorduk?
Nekadar doğrudur bilmiyorum okuduğum bir yazıda bu isteğin İd den geldiği söylenmiş.
İd, zevk temelli bir istekler ve aşırı ısrarcı temel enerjinin çıkış noktasıdır. Temel ve en ilkel benliktir. Ana kaynağı cinsellik, açlık gibi ihtiyaçların en bencilce doyurulmasıdır.
http://www.wikizero.biz/index.php?q=...Vfc8O8cGVyZWdv