Dün gece enişteme para yollamak için garanti bankasında bulunan 645 lirayı enpara hesabıma yollamam gerekiyordu, gece olduğundan para sonraki güne geçiyordu
biri bununla alakalı bir yöntem söyledi bana, garantiden parayı şans oyunları sitesine at, şans oyunları sitesindende enpara aktar dedi, bende yaptım para hiç enpara hesabıma geçmedi
öğlen baktığımda para geri nimet abla hesabıma geri yüklendi, nimet abla sitesinde bu işlemi yaptım, şimdi tekrar parayı garanti hesabıma geri yolladım para yine garanti hesabıma geçmedi ancak nimet abla bakiyesindede gözükmüyordu,
nimet abla yetkilisinden biri beni aradı, bu işlemden dolayı kara para akladığımı söyledi, sinirden elim ayağım kilitlendi, parayı geri nimet abla hesabıma aktarmam durumunda 5 bilet almam zorunlu olacak sonrasında kalan parayı geri banka hesabıma çekebilirsin,
2015 ten beri bu işi yapıyorsun dedi, ilkkez denemiştim bu yöntemi, biraz tartıştım nimet abla yetkilisi ile neyse en sonda bunu kabul ettim ancak buna rağmen para hala nimetabla bakiyemi yüklemedi
sizce ne yapmalıyım