Yazılım @iyovex; 'e devredilmiştir yazılım hakkında kendisine ulaşabilirsiniz.
+90 540 147 40 40

gardianrano adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Panel ve tema satın alındı. Çok ilgili ve yardımsever arkadaşlar. Gerçekten gördüğüm en kaliteli hizmetlerden birisiydi. Çok teşekkür ederim. Aldığım yazılıma gelince de açık vs olmayan güzel bir sistem gibi görünüyor. Kullanıp hakim olduktan sonra detaylı yorum tekrar yapacağım. Teşekkür eder, bol satışlar dilerim.
sarabayi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
perferct panel ile ayni kalitede başka çöp yazilimlara para kaptirmayin glycon felan filan hikaye .
alin arkaniza yaslanin
realsdijital adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben yıllarca smm panel paket satış siteleri kullandım ömrümde bu kadar güzelini görmedim normalde admin paneline önem gösterip müşteri kısmını boş yaparlardı bu temada öyle bir derdim yok aradığım bütün eklentiler var olmayanı söylediğimde anlık ilgi gösteriyorlar v2 sine birden fazla önerim olmuştur bugün yarın v2 de çıkar mükkemmel biirşey şiddetle tavsiye edebilirim....
MelihYILDIZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Perfect panelden geçtim, biraz endişelerim vardı açıkçası acaba Sweetpanel beklentilerimi karşılayabilir mi diye, fakat harika bir iş çıkarmışlar. Her ay perfect panele 75 dolar ödemem vardı, Sweetpanel'den 1.750 TL'ye en yüksek paketten satın aldım ve ömür boyu kullanım hakkım oldu. Sorunsuz şekilde kullanıyorum, teşekkür ederim.
ExelDragon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir adet panel satın alındı. Destekleri çok güzel detaylıca yardımcı olup sürekli bilgilendiriyorlar. Sağlanan imkanlar fazlasıyla hoşuma gitti, kaliteli hızlı ve güvenli bir ticaretti, teşekkür ederim
BHE Digital adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Smm Panel Scrpiti Ve 2 Adet Tema Alındı..
Yıllardır tanırım işini düzgün ve kaliteli yapar gözünüz kapalı çalışabilirsiniz
Yucelbas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışmamızı yaptık Sweet Panel ailesine çok teşekkür ederim gece gündüz demeden ilgilendi hem hosting hem tasarım hem yardım aldım mükemmeller tavsiye ediyorum..
salihkus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Perfect Panel'den geçtim gayet iyi kullanışlı yeni başlayacak olanlara tavsiyem bu yazılım ile başlaması.
Teknograf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alım yapılmıştır. Başarılı bir yazılım olmuş. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık.
sametzafer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Satın alma işlemi başarılı oldu, ayrıca teknik destek çok sabırlıydı. Tebrik ederim
alperenyld adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazılım alındı kurdular teşekkürler
MakayWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pro paket alımı sağlandı teşekkür ederim.
sarabayi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
perfec kullanıyorum ama r10 daki en iyi sciprt diyebilirim alacaksiniz bunu alin çöp yazilimlara para ödemeyin bence number one detayli inceledim perfect panelden eksigi yok
SayfaSoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
script kiralandı
demirmedyabayim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 Adet Domain alınmıştır ilgili ve gayet başarılı bol kazançlar dilerim.
MuhammetVuraL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet süper baslangic paketi alındı. ��
AkayDigital adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
lisans tema + host paketi alındı arkadaş ilgiliydi ve yardımcı oldu tavsiye ederim