Usta herşeyi sen biliyorsun koskoca Google Mühendisleri biliyor ama kusura bakmayın binlerce site sahibi hepimiz demek kocaman APTALIZ.sen kimin nesini savunuyorsun Allah Aşkına? insanlar emek harcıyor onlarca spam yapan newsli site insanların emeğini calıp kopya içerik yapıp ondan üste çıkıyor bumudur emek? googledan arıyorsun diyorsun Google ilerde insanlar sitelerini kapatsada zaten kendi kendini bu şekilde garantiye alıyor.ilerde siteye hiç gerek olmadan zaten direk her yazdığın ilk satırda çıkacak buna sen iyi mi diyorsun yani? Yahu kardeşim bir lanet site yüzünden aynı içeriği 3 defa sitene yüklemek nedemektir sen bilir misin? özgün içerik giriyorum 1 saate yakın zaman harcıyorum adam gidiyor içeriğimi çalıyor ve ben sıralamadan uçuyorum bumudur Google'nın mühendislerinin kabiliyeti? bana bunun mantıklı açıklamasını yapacaksın, yapmakta zorundasın madem bir şey dedin.
Yahu ortalıkta doğru düzgün site kalmamış her arattığında haber siteleri çıkıyor sen çıkmış halen Google'ya laf etme diyorsun şaka mısın nesin be kardeşim sinirlendirdin benim gibi hiç sinirlenmeyen adamı bile.
El atmadıkları sektör kalmadı, adaletsizlik diz boyu sen çıkmış halen Google Mühendislerine laf deme, Googleya iyi deme bunlar iyi diyorsun
Zaten Google gözünden bakamadığın için SEO'dan anlamıyosun. Bunu başarabildiğin gün belki ne demek istediğimi anlarsın. Sen sayfalar dolusu makale yazmaya devam et, saçma sapan backlinkler almaya devam et. 5 sene geriden geliyorsun.
Ben Google yokken de SEO ile uğraşıyordum hala uğraşıyorum. En büyük sitemde 1 tane makale yok ve sıralamarda delip geçiyorum. Hangi bakış açısı doğru sen karar ver.