Kirkbir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google artık kendini garantiye almaya başladı bir çok sektörde böyle yapmaya başladı.Bu sektörlere bence artık bulaşmayın bulaşırsanız boşa kürek çekersiniz çünkü haber siteleri ve Google bu sektörleri bitirdi.
sağlık siteleri, biyografi siteleri, söz siteleri, şarkı sözü siteleri, tarif siteleri vs. bu sektörler öldü artık sıfırdan başlanmaz bu sektörlere boşa girme hatasında bulunmayın boşa kürek çekersiniz Google giderek işi sağlama alıyor.

Tahsin Hocam cok güzel noktaya değinmişsin ayrıca.onuda yazmadan geçemedim.
Eyvallah hocam seviliyorsun
Bazu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Muz'un kalorisini, yağ miktarını v.s öğrenmek için bir websitesine giripte reklam içinde boğulmaya gerek yok. Bunu news kayıtlı haber sitelerinden görüyoruz. Aradığım bilgi 1 kelime ama koskoca spam dolu makale içinde boğulup duruyorum. Bu sebepten ötürü yanıtını hemen alabileceğim durumlarda Google'ı bu konu da ben destekliyorum. Muzun kalorisini öğrenmek isteyen biri de bırakın websitenize gelmesin, bilgiyi alıp hemen çıkan ziyaretçi boş ziyaretçidir. Bunların önüne de Google geçiyor. Bakış açınız çok yanlış.
Mevzu muzun kalorisi değil. Her sektör için geçerli. Xx biyografisi yazıyorsun adamın bilgilerinin neredeyse tamamını veriyor. En iyi 10 krem diyorsun Google sana 8 tanesini veriyor. Benim içeriğim den veya herhangi bir Webmaster arkadaşsın içeriğini resmen çalıyor (: