Merakımı mazur görün abone sayısı çok olunca ne oluyor ki izlenmeye faydası olmadıktan sonra, bence isterse abone sayısı bir olsun önemli olan izlenme sayısı diye düşünüyorum reklam kazanç açısından
Aboneler panel olursa evet bir önemi yok ancak aboneler gerçekten videolardan geldiyse her türlü değerlendirilebilir.
O kitleyi takip eden figür veya diğer eşyalar satan firmaların reklamından tutun kendi yapacağınız bir projeye bile kitle çekebilirsiniz. İzlenme sistemi video sayısına göre oluyor. Videolar çok olunca algoritma bildirimlerin yayılım oranını artırıyor ve önerilenlerde daha çok videoları göstermeye başlıyor. Şu an atınca max 3 4k izlenim geliyor daha yeni yeni videolar dolmaya başladığı için ama gelin görün ki video sayısı 10 u geçince artık her video ilk 24 saatte 15 20k izlenmeye başlar. Tamamen aktifliğe bağlı o abonelerin izlenmeye fayda sağlaması vesaire. Etiket falan hikaye çünkü hiç etiket kullanmıyorum. Bunu bilen insanlar denk gelse hiç düşündemeden 10k bile olsa alırlar kanalı da işte insanlar ekonomik sıkıntılardan baskı altında olduğu için proje ve plan kurmaya bile vakit bulamıyor ne kazansam kardır diyor. Özetle aboneler gerçekse kanal o parayı hakeder. Aktiflik olmadıktan sonra da zaten videolar izlenmez aksine düşüşe bile geçer.
hocam izin var da sözlü izin var yazılı bir şey yok ikincisi on sene evvel yazılı izin de olsa ne fayda kim saklar onları
Ben her daim tanınmış genel sanatçı sitelerinden izin aldığıma dair ekran görüntüsü alıp video önüne ekliyorum. Dediğiniz doğru kim uğraşır... Anca böyle bir medya partneri bulmanız gerekiyor ki sorun yaşamayın.
kanalınız şuan başvuru halinde mi?
Evet hocam.