zeytin8899 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam piyasada nakit yok her sektörde kriz var..Parası olanda bişi almıyor gelecegi göremedigi için.
5K'dan bile çıksa satacak kadar kötü hissetmeye başladım ben de sürekli fiyat değişiyorum. Zaten psikolojik bir sorunum var böyle olunca her akşam kafayı sıyırırken buluyorum kendimi. Bilmiyorum ne olacak bu durumlar.. Para kazanma olsa en azından bu fiyatlara fazla diyen çıkmaz.

caddebodrum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Youtubede malesef artık abone çok bi fayda etmiyor zaten youtubeye reklam vererek çok hızlı bir şekilde büyüyorsunuz bence bu yüzden. Sıfırdan açtığımız çocuk kanalı 1 ayda 14 milyon izlenmeye ve 70k aboneye ulaştı halada artmaya devam diyor videoları kendimiz çekiyoruz özgün.
Vahim durum desenize..

saaqul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam 10 yıllık kanalım 130 video vardı youtube para kazanmayı durdurdu
yülediğim videolar ortalama ilk 2 sene o videolara şimdi sıkıntılı video diyor sebep tv şovları var mış yerel kanallarda tv programları çektim program yapımcısı ve sunucunun izninle aylık 100 tl yakın bir para geliyordu
demem o ki youtube artık çok ince eleyip sık dokumaya başladı ne yazıkki
Ben önden chat desteği ile görevliyle konuştum o konuşmalarda izin olduğu sürece sorun olmaz dedi. Konuşmaları kayıt altına aldım red gelirse göstermek için. Bilmiyorum neler oluyor..