hakkında herkesin kendi görüşü ve bakış açısı var...

link verilen organ bağışı yerine kadavra kullanımı...
hakperest olup TIP Fakültesi öğrencileri açısından baktığınızda bu söz oldukça verimli sonuçlar verecek bir işlem...

şimdi.. kim - kime - hangi maksad ile - hangi makam ile DEMİŞ kuralları ile tartmak lazım
adama birisi bir yerden soru sormuştur.. ve cımbız ile aradan sözleri kırılarak buraya eklenmiştir
evet ben kadavra olarak kendi bedenini bağışladığını biliyorum. hatta ...k yemenin işkence sayılmayacağını da kendi sesinden video larda dinledim... video nun başı ve sonunu bilmeniz gerekiyor.
ve olaylara tek yönden bakmayın

bu adam hiç bir dini inanışı tasvib etmediğini söyleyen, hümanizm bakışı da farklı olani oldukça varklı bir ailenin tek erkek evladı olarak büyümüş; KENDİ TABİRİ ile de, ünv kariyeri için aile mirası ve yönetimini red etmiş birisi. kitap kurdu olması ayrı bir konu

misal bu adamı eleştirmek gerekiyo rise.... fikren kabul etmediği veya o anki dönemde uygulama - eğitilimi bilmediği.. özellikle İSLAMİ uygulamaları bugünkü kendine müzlüman veya dindar diyen kulakdan dolma bilgiler ile hiç Kur'an okumamış kişilere bakarak eleştiren, hakaret bile edebilen birisi. sonuçda adam zengin verir parasını avukata her türlü mahkemeden sıyrılır.

bakış açısı olarak onun eski yunan vb yerlerden alıntı yapıp, sürekli tepsi veya yuvarlak olduğunu isbat ettiğini sanan kişileri o kadar garib bir şekilde yüceltmesini de ben anlamadım. yani o adamların hatalı olan fikirlerine çok büyük saygı hürmet gösterip, kapütülasyonlar için Kanuniye olmadık hakaretleri edebilecek kadar bağnaz birisidir.

yani.. bu adam da bu şekilde... iyi yönleri de var kötü yönleride ..

herkes kendi iyi kötü yönlerini yazıp sonra değerlendirme yapsın