Umutkinayazilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fatih bey selamlar, sizin de dediğiniz gibi bir suçlama söz konusu değil. Bana verdiğiniz mail ilk mail değil onayın alındığı mailmiş. Ben incelediğimde onayın alındığına dair mail gördüm. Sonra incelediğimde ilk mailin farklı olduğunu gördüm. Bana yardımcı olmak istediniz ama olayın çözülmesi için ben sizden bir önceki arkadaşın telefon numarasını istedim arkadaşın iznini alıp vereceğim dediniz ve sonra ben de bir dönüş alamadım. Benim sorduğum sorularda hatalı ya da yanlış olduğunu düşündüğünüz bir konu varsa teker teker yazabilirsiniz. Ben de açıklarım durumu. Ben hesabın geri alınabilmesi için tek çözümün satın aldığınız kişilerle iletişime geçmek ve ilk kişiye ulaşmak olduğunu düşünüyorum. Siz de beni anlayın. Para kolay kazanılmıyor. Bana mail adresini verdiniz ama hesap en nihayetinde sizden de çalınmış.
--
bana ait olan ve sizin değişin dediğim halde değişmediğiniz kurtarma posta hesabının da bir önemi yok , kaldı ki o posta adresini de başka bir hesaba ekleyip satalı cok uzun zaman oluyor.
-- Bu yorumu anlamadım.

Kurtarma emaili sizin websitenizde ait ve sizin kişisel mailinizdi. Hatta kurtarmak için sizin de o maili kurtarmak için o maili kullanmaya çalışmıştınız. Bunu başka hesaba ekleyip sattığınızı düşünmüyorum. Çünkü sizle iletişime geçtiğimde o hesap benim kişisel mailim demiştiniz. Bu konuda yanlış anladığım bir mevzu varsa cevap bekliyorum sizden.
Hocam sizi aradım , mesaj da attım ama hala dönmediniz , buradan yazışmak yerine telefonda görüşürsek daha sağlıklı olacağı kanaatindeyim.