Hocam madem eleştiriye açıksanız yıllardır bu piyasada olan bir arkadaş olarak iki kelam edeyim.
Sattığınız hesabı sattıktan sonra uyarılarda bulunacak kadar bilgilisiniz. "Şunu yap, bunu yap" diyebiliyorsunuz. Ancak aldığınız onaylı bir hesabın ilk mailiyle alınması gerektiğinden nedense bilgili değilsiniz. Aldığınız kişiden neden ilk maili istemediniz? Şuan hesabın gerçek sahibi olduğunu iddia eden kişi savcılığa vereceğini söylemiş. Yani ya çalıntı hesap satın aldınız ya da aldığınız kişi hesabı sonradan çaldı. İki durumda da h*rsızlık söz konusu. Bu bağlamda bakıldığında, şeref yoksunu kişilerle çalışmış olma ihtimalinizi göz önünde bulundurursak, "ben kullanıcı adını maili verdim kenara çekiliyorum. Sorumsuzum!" deme hakkına sahip değilsiniz. Hele hele bu işlerden bu kadar anlayan biri olarak, hesabı aldıktan sonra mailinizi değişmeyecek kadar güvendiğiniz birinden hesabı satın aldıysanız sorumluluğa tamamen ortaksınız.
Ayrıca arkadaş bu konularda tamamen bilgisiz anlaşılan. Bu nedenle sattıktan sonra gerekirse ZORLA değiştirtin telefonu, maili, şifreyi ki içiniz rahat etsin. De ki "ben şeref yoksunları ile çalışıyorum, yarın hesabını çalarlar". Sanırım bu şekilde söylediğinizde her bilgiyi değişecektir. Yani iş parayı almakla bitmesin.
Hocam sanırım siz konuyu anlamadınız, ben mail adresini ilk mail olarak aldım ve yine ilk mail olduğu bilgisi ile sattım. Konuyu açan arkadaş konuda maili incelediğini ve onay ile alakalı maili gördüğünü de söylemiş zaten sanırım o kısmı dikkatli okumadınız. Ben çok bilgili olduğumu iddia etmedim ama bir hesap alındığında hele ki bu hesap onaylıysa bilgilerinin değiştirilmesi gerektiğini bilmek için sosyal medya uzmanı olmaya gerek yok. Senelerdir twitter da ve son 1 senedir burada ticaret yapan biri olarak böyle bir olay başıma ilk kez geliyor. Eleştiri ve yorumlarınız için teşekkür ederim ancak konuya keşke 2 açıdan da yaklaşsaydınız