Merhaba hocam. Öncelikle ellerinize sağlık muhteşem bir site ortaya koymuşsunuz. Özellikle temanın güzelliği ve kullanım kolaylığı beni baya etkiledi.

Yalnız hocam benim fikrimce birkaç yeri düzenlerseniz her şey daha da güzel olacak gibi.

Öncelikle bunun bir demo olduğunu varsayarak görmezden gelebiliriz ama SSL yi mutlaka eklemeyi unutmayın.

İkinci bir konu ise mobilde sağ tarafı açarken "Servis Açıklaması Yazın" divi birkaç kere bu şekilde takılı kalıyor sonra düzeliyor. Buna bir bakın derim.

Mobildeyken çoğu zaman gözüksede arada menüdeki küçük logolar gözükmemektedir. Haberiniz olsun.

Birde menü kısmında pek "M" harfi görmeye alışık değilim. Sanki kodlama hatasında orada duruyor gibi. Bence bunu üç çizgi sembolü yapsanız daha iyi olabilir.

Admin panelinizi inceledim gerçekte harikulâde olmuş orada en ufak problem gözükmemekte ellerinize sağlık. Yalnız galiba admin panelinde site ayarları felan değişebilmekte. Elinizde mutlaka yedek vardır ama admin paneline herkes girebildiğinden ayar değişmesine karşı elinizde bir yedek bulunsun derim.

Burada yazdıklarım tamamen kendi görüşümdür. Takdir sizindir. Şimdiden hayırlı olsun ve inşallah en kısa zamanda projenizde istediğiniz konuma ulaşabilirsiniz.

İyi çalışmalar dilerim.